0 0
Read Time:2 Minute, 30 Second
STRÅLANDE JUL
Man kan säga mycket om julen, den kan vara stressig, rolig, omtumlande, harmonisk och lugn men för vissa människor möts den av sorg och ensamhet och för andra är det en stor familjehögtid. Vad man än känner själv inför julen så tycker jag man ska acceptera att alla inte har samma känsla och längtan inför julen.
Jag själv tycker väldigt mycket om julen, älskar att köpa julklappar, göra skinka, baka julgodis och stressa runt. Men ibland kan jag faktiskt reflektera lite grann över vilken hysteri det egentligen är och hur mycket pengar allt detta kostar.
Just nu stressar jag upp mig över att jag inte hittar dom rätta vita kartongerna och det perfekta vita julpapperet, som ni vet så har jag ju bestämt mig för att alla paket jag slår in själv skall vara vita, med röda eller svarta snören… jag det är jag i ett nötskal. Något att stressa upp sig för? Nej förmodligen inte, men jag är som jag är och det får ni leva med 😉
I torsdags tog jag och en väninna oss ut till Fjäderholmarna, med tanke på julen och det som hör till, för att äta julbord, ett hissnande julbord med allt det perfekta och allt lagat av utsökta kockar.
Här kommer lite pics från kvällen…
En av Stockholms bästa julbord serveras här inne.

Fördrinken bestod av Calvados och kanel… Nja, inte riktigt i min smak!


En liten nubbe till maten hör till, men inte alltid så gott 😉

Dessertbordet är inte att leka med!
Och som vanligt när jag är på julbord, brunch eller bufféer så är det det första jag spanar in dessertbordet. Jag hoppar hellre över förrätten i stället för efterrätten.
Och Fjäderholmarnas dessert kan man ”dö” för! Kom på när jag åkte hem att jag glömt att beställa in julgröt och Mimmi glömde bort lutfisken… tiden gick fort och vi hade så trevligt, missade till och med första båten tillbaka så vi fick stanna en timme längre tills nästa båt gick 😉
En mysig tjejkväll fick vi där ute.
Slutet gott allting gott heter det ju, men tyvärr så slutade inte kvällen gott för alla passagerare på båten som tog oss tillbaka till Nybrokajen. När båten anlände till kajen kom den i för hög fart och åkte rakt in i kajen, hela båten bara dunsade och det var tur att man fortfarande satt ner. Det tragiska var att en kille, som stod på övervåningen, ramlade ner för trappen, slog huvudet i en järnlåda och ramlade ner på golvet och började blöda kraftigt från huvudet. Mimmi som är sjuksköterska tog hand om killen, så vi blev kvar på båten tills ambulansen kom och hämtade honom.
Tilläggas skall att killen inte var onykter utan jobbade ute på Fjäderholmarna och var på väg hem efter sin arbetsdag!
Man kan aldrig vara nog försiktig.
Ja det var det ena julbordet, nu är jag snart i färd med att inta det andra julbordet, i kväll smakar vi av bordet på Stallmästargården.

Ta hand om varandra!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

12 thoughts on “BLAND TOMTAR OCH JULMUST

 1. Superfint julbord det där! Jag har varit på 2 med bara några dagars mellanrum men nu väntar jag gärna på julmaten till aftonen med stort J! Återigen mycket snygga kläder du visar.
  Grattis till vinsten 😉 kram Suss

 2. Åh vilken snygg outfit du hade! Helt i min stil. Och vad härligt julbordet såg ut. Snygga uppläggningar. Gillas.

  Olyckan kan lätt vara framme. Skönt att det verkar ha gått hyfsat bra i alla fall. Undrar hur kaptenen kände sig…

  Kram Lena

  1. Hej Irene!

   Välkommen hit, hoppas du kommer att trivas 😉

   Jag har på mig en kavaj från Zadig & Voltaire, skjorta från Zara och skinntights från by Malene Birger.

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »