0 0
Read Time:2 Minute, 7 Second
FULL FART MED ANDRA ORD…

Här går allt i hundratjugo idag (som vanligt) jag kommer vara helt död när julafton kommer. Hela veckan har det varit massa festligheter så mycket av det som skulle ha gjorts här hemma har blivit lagd åt sidan. Men idag tar vi hand om det istället. Många klappar som skall slås in, skinkan står i ugnen, både min och den stora skattens, han är så go min stora, ringer han till mamma och ”beställer” skinka, och självklart gör jag ju en skinka till honom då! Tänkt även göra lite julgodis som jag vet att han tycker om och skicka med…
Och så här går jag runt och myser idag….

Om sanningen ska fram så är det faktiskt så, att varje dag jag kommer hem ifrån jobbet så formligen ”slänger” jag av mig kläderna, tvättar av mig sminket och kryper i myskläderna. Och idag när jag för några timmar går här hemma och fixar så är det naturligtvis mysdressen som sitter på.
Den här gosiga dressen hittar ni på Selected Style
Min julskinka har inte rymt 😉

Det bästa med julen förutom jultomten och julklapparna är för mig julskinkan och mammas ras ala malta 
En stor och en liten skinka, den stora på drygt 5 kg är naturligtvis till min stora skatt 😉
Så nu väntar det några timmars grillning i ugnen så får jag ta och griljera den imorgon, det hinns inte med idag…
DOFTER

Är ni som jag att ni älskar dofter? doftljus?
Nu när man julpysslar som mest så är ju halva nöjet dofterna, det luktar skinka från ugnen, smält choklad från spisen, julmust doften sprider sig ur glasen och sist men inte minst, den härliga doften från ljusen…
Måste bara få ge ett tips till er som letar efter den ”lilla” presenten, den där presenten man vill köpa till en kompis som man egentligen inte brukar byta julklappar med eller det där sista paketet man vill ge till någon när eller kär…
Doftljusen från Reunion

 Dom är ju bara så ljuvliga (och snygga!)
Finns Här
Nej raringar, jag måste ta och fortsätta här, skall nämligen försöka hinna upp till STIL i dag också, inredningsbutiken som finns här på min gata, dom firar 1 år och tänkte kika in och komplettera lite julklappar med det sista ”piffet”.
Sen väntar ytterligare ett julbord ikväll och imorgon tänkte jag att Lilla skatten och jag skulle ta oss in till stan och ordna med dom sista julklapparna… Det är stressigt för tomtemor i dessa jultider 😉
Hoppas ni får en bra lördag raringar!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “TOMTEVERKSTAD

 1. Vilken underbar mysdress! Så hektiskt, men mysigt duverksr ha det. Här är vi faktiskt helt befriade från all julstress:) Igår var det julmarknad på den svenska skolan här på Sydkusten, helt fantastiskt med luciatåg och dams kring granen.
  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

 2. Vilken härlig blogg du har! Har för mig att du kommenterat hos mig för länge sen, men är inte riktigt säker. Hur som helst, jag har haft svårt att hinna med att besöka alla nya läsare som kommenterat (jobb parallellt med studier). Hittade hit via Nillas Instagram nu och konstaterade att vi ses på eventet i februari. Kul!

  Ha en fortsatt fin lördagskväll!

  Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »