0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Nu är den här, årets sista dag!
Hur har Ert år varit? Är ni nöjd med det ni har gjort eller är det något ni skulle vilja förbättra till nästa år?
Ger ni några nyårslöften?
Mitt år går inte riktigt att summera kort, det har varit både bergar och dalar, skratt och gråt, glädje och sorg, men det är väl så livet är, eller hur?

Men vad gör ni idag?
Vi är några stycken som skall träffas för att äta gott, leka och umgås. Så här skall det strax börjas dukas och förberedas. Under eftermiddagen börjar vi med champagne och lite gott tilltugg för att senare inta en 3 rätters middag. Efter middagen dukas det upp ett godisbord med alla dess tillbehör och närmare tolvslaget blir det ostbricka och mer champagne, tror vi kommer att få en trevlig kväll tillsammans <3

Innan vi springer vidare bland all mat som inhandlas tänkte jag visa några härliga bilder från förmiddagens promenad idag och med det, återigen, önska Er en riktigt härlig dag och kväll och ett
GOTT NYTT ÅR!
Samtidigt vill jag tacka Er alla fantastiska läsare som följer mig här på Vitae Stilo, utan ER skulle jag inte finnas här, det är just NI som ger mig energin och glöden att dela med mig av mitt liv, alla era fina kommentarer och mail om det jag gör och det jag skriver om.
Tusen tack!
Jag har gått från ingenstans (känns det som) och efter det dryga året jag skrivit haft närmare
390000 besökare!
Det trodde jag aldrig när jag började!
Och jag hoppas att ni vill följa med mig in i 2014 <3

MÅNGA KRAMAR TILL ER

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

28 thoughts on “HAPPY NEW YEAR

 1. Tack för att du bloggar så vi läsare har något vackert och inspirerande att titta på! Hälsingar – ”dom kan dom”! Gott Nytt År!
  /Anna

 2. Tack för att du delat med dej så mycket till oss, jag följer dej gärna nästa år också 🙂
  Själv har jag jobbat till kl 2 idag, sedan vid kl 19 ikväll sätter jag mej i bilen för att köra ca 2,5 timme till flygplatsen för att hämta min dotter som kommer hem från Dubai 🙂 Känns nästan som julafton 🙂 bästa julklappen att få hem sin dotter:)
  Önskar dej ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram Anki

 3. Gott Nytt År till dig! Du är en verklig inspirationskälla. Har under två års tid funderat på att börja blogga, Vill skriva om ditt och datt i mitt liv och igår började jag och tog mina första steg. Så min förhoppning är att starta igång när nya året är här. Beundrar din stil och ditt mod att dela med dig. Ha en underbar kväll och en härlig början på 2014.

 4. Gott Nytt År till dig! Tack för att du delar med dig av din inspirerande blogg kommer absolut att fortsätta följa dig! så härligt med alla underbara bilder av ditt fina hem :))

  Kram Pia H

 5. Hej! hittade din blogg genom lite googlande på nikon D600 som jag införskaffade förra året. läste lite goda tips och råd från dig men önskar gärna mer tips och råd.Undrar bl.a. vilket redigeringsprogram du rekommenderar? Jag är hobbyfotograf och har inte komit så långt som du.Trevlig blogg och följer dig gärna, MVH Helen

  1. Välkommen Helen!

   Kul att du hittat hit 😉
   Jag redigerar inte mina bilder utan gör inställningarna direkt i kameran, det jag kan göra i windows egna photogallery är att ändra exponering och kontrast och ibland beskär jag dom lite grann. Annars försöker jag hitta bilden direkt i kameran, vilket har blivit min styrka.
   Lycka till med kameran, den är helt fantastisk!

   Kram
   Helen

 6. Hej. Ja, det måste vara en häftig känsla med så många besökare. Och förmodligen ökar det, hela tiden.
  Jag är ju ganska ny hos dig men. Nu har det blivit ett behov. Att ”titta in” till dig. Varje dag! Du verkar så ödmjuk. Det är en fin egenskap. Du har fin klädstil – intressant och inspirerande. Ja, du är helt klart en ny favorit!
  Heja Dig.
  Ha det bra och var rädd om dig.
  Kram

  1. Hej Irre-firre!

   Jag hälsar dig välkommen och hoppas du kommer att trivas här, det är så roligt med nya läsare som vill stanna kvar 😉
   Och tack för dina fina ord <3 Dom värmer!

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »