VINN SPABAD FÖR 2 PÅ NJUTA SPA

0 0
Read Time:42 Second

NJUTA SPA – EN OAS

njutas1

Jag har varit där många gånger och kommer återvända många gånger till…

Vill man njuta av lugnet, ensamheten och upplevelsen är Njuta Spa ett fantastiskt ställe att åka till.

njutas (2)
En fantastisk utsikt vid Stockholms inlopp

Idag har jag möjligheten att få lotta ut en vistelse på Njuta Spa för 2 personer.

För att ha chansen att vinna vill jag att ni svarar på den här frågan:

När man bokar bad på Njuta Spa, badar man med andra gäster då?
Svaret hittar ni Här

Berätta sedan varför just du skulle vinna ett spabad på detta unika ställe

Det sista ni behöver göra är att;

Dela på IG både på njutaspa och vitaestilo
Gilla  och dela Njuta Spa och Vitae Stilo på FB
(för Er som har)

Lycka till!

Tävlingen pågår till tisdag 29 april kl 00:00

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

20 thoughts on “VINN SPABAD FÖR 2 PÅ NJUTA SPA

 1. Hej!
  Svar på frågan är nej, man badar inte med flera personer. Därför skulle det vara toppen att vinna. Min man och jag firar 20 årig bröllopsdag i juni och det skulle vara super mysigt att åka på spa då. Vi tycker det måste firas.
  Hälsningar Pia

 2. snyft….för långt bort…men det ser urläckert ut. Grattis till den som kommer att vinna. kram Jess

 3. Men vilken otroligt generös tävling – jag har inatt drömt om att jag gick omkring o lullade i morgonrock på just SPA -ville inte drömmen skulle ta slut o jag skulle vakna…försökte verkligen somna om igen för att få känna känslan som va i drömmen…

  ALDRIG tidigare vart på SPA i hela mitt 45 åriga liv – det vore verkligen en underbar -magisk upplevelse…Att det dessutom är för två så skulle jag bju me min väninna som har det väldigt turbulent hemma på alla vis just nu…
  TÄNK O FÅ VINNA O KUNNA FÅ NJUTA AV DE SOM JAG LÄST MÅNGA GÅNGER PÅ DIN BLOGG, bla när du va på Nynäshamns spa el va de hette …..de bilderna du bjöd oss läsare på då va magiska…

  Svaret är att man alltid har tillgång till de själva utan andra gäster…Jag gillar & delar på både instagram oh på facebook…

  HÅLLER ALLA TUMMAR JAG HAR FÖR ATT JUST JAG SKA FÅ UPPLEVA DETTA….

  Håller mina tummar blååå….

 4. Nej inte alls! Bada får man göra själv! Jag skulle så gärna vilja vinna! Vem jag skulle bjuda? Min man! Min fin fina man som alltid ställer upp på mig och barnen! Han som ofta skämmer bort men sällan blir bortskämd själv! Honom skulle jag gärna bada med <3

 5. Nix, man delar inte!

  Skulle vilja ta med mig min fina man, han har funnits där i vått och torrt i 20år i år. Lever mitt i småbarnskarusellen och jobbar dessutom skift båda två, jag som barnmorska och han som polis. Vi byter mest av varandra på hemmaplan, en lugn tillsammans skulle vara sååå fantastiskt! Håller tummar och tår, delar och gillar!

 6. Nej man delar inte med andra, fantastiskt! 🙂 Jag länkar dig gärna från min blogg och deltar hemskt gärna i tävlingen.

  Detta spa skulle vara fantastiskt då min sambo tar sin civilekonomexamen nu i vår och vad skulle vara en bättre avkoppling samt förtjänst än en tur till spa efter 4 slitiga år? Skulle vara helt fantastiskt!

 7. Nej, man delar inte. Underbart att bada själv!
  Skulle vara så härligt att få komma iväg med
  En kär vän och bara njuta

 8. Hej!

  Vilken fin tävling! Har gillat och delat IG och FB.

  Svaret är att man badar inte ihop med andra gäster utan bara själv.

  Vinner jag så tar jag med mig min underbara mamma som har vårdat mig i sitt hem då jag nyligen hade svår cancer. Vi har gråtit ihop många gånger men nu när jag tagit mig igenom denna fruktansvärda resan så skrattar vi mycket ihop istället. Vi skulle båda bli överlyckliga om vi fick koppla av med skön spa. Mamma fyller dessutom år den 15 maj, så det skulle bli en fin present till henne. Håller tummarna för oss båda!!!

  Kram Madelene

 9. Hejsan!

  Klart jag är med i den fina tävlingen!
  Rätt svar är: man badar bara själv och inte med andra gäster.

  Har jag tur så tar jag garanterat med mig min älskade dotter som nyligen besegrat elakartad cancer.
  Jag är så glad att hon överlevt! Hon behöver få njuta av lite skön spa upplevelse. Det är hon så värd efter den
  fasansfulla resan hon gjort. Hon är en kämpe! Håller tummar och tår att just jag den fina vinsten får!!!

  Kram Birgitta

 10. Nope man får bada för sig själv! Helt fantastiskt!
  Jag hoppas såå på att få vinna och få njuta av ett spa-bad då hela min höst vinter och vår har bestått av stor bukoperation, in och ut på sjukhus senaste året. Kom hem från senaste inläggningen som varade i 3v, bara för några dagar sen. Känner mig totalrisig o helt nere på botten. Måste få något att se fram emot och orka hålla hoppet och modet uppe. Tack för fin tävling! Delar o följer! 🙂
  Kram Lotta

 11. Man delar inte SPA nej. Men jag skulle dela med min make. Vi bor i Gustavsberg, nära och bra. Lediga på måndagar, lämnar ungarna på dagis och i skolan (har 4 barn) och sticker till Njuta SPA. På tu man hand. För det är vi värda. Delar och följer. Kram.

 12. Svar på frågan är att man badar själv!

  Känner mig ungdomlig och med nytänk så inget IG eller FB……………….:=)
  Men jag kan dela och följa på andra sått kanske.
  DELAR gärna denna upplevelse med min sambo sen 30 år………skulle behövas , eller med min ”gamla” kompis som fyller 50 år!
  Jag FÖLJER gärna med för lite romatik i SPAbadet eller kompissnack med vänninan.
  Hoppas på att få NJUTA på NJUTA SPA!
  //Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »