0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second
Expressens söndagsbilaga!



Det är där det händer i dag, det är där reportaget är, reportaget om mig och min viktnedgång!
Ni kanske tycker att det låter både löjligt och fåfängt, men det må så vara! Men för mig, som har gjort den här resan och dessutom fått uppmärksamheten från just Expressen betyder det väldigt mycket.
Som jag berättade för er i ett inlägg tidigare så gjorde jag tillsammans med Ulrika Davidsson en ”viktresa” under hösten som resulterade i att jag tappade både vikt och mått, vilket har lett till att jag i dag mår betydligt bättre än vad jag gjorde innan. Dessutom har jag lärt mig att det inte är farligt att vara lite hungrig ibland 😉 Och det har naturligtvis lett till att jag inte alls äter lika mycket idag som jag gjorde tidigare och heller inte lika onyttigt, men ingen skall tro att det INTE slinker ner nån godisbit då och då, för det är min (dåliga) last här i livet 😉 Men trots detta har jag fram till idag gått ner 9 kg.
Jag känner mig stolt, nöjd och glad och trivs mycket bättre med mitt ”liv” idag än vad jag gjorde innan.

För er som är intresserad av att prova på den här metoden så kan ni naturligtvis gå in på Ulrikas hemsida och läsa, men hon har dessutom i dagarna gett ut en ny bok som heter KICKSTART
där det finns olika kickstartsprogram att välja mellan
En bra bok för er som vill starta själv.
Boken kan ni beställa HÄR
För er som är nya läsare här inne hos mig och inte läst inlägget om min viktresa kan göra det HÄR
Önskar Er alla en riktigt härlig söndag med förhoppningsvis Expressens söndagsbilaga i handen 😉
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

27 thoughts on “MISSA INTE BILAGAN!

  1. Åh får skicka mannen att handla igen! Visste inte om din viktnedgång men har ju beundrat din snygga kropp!!
    Är själv i samma fas nu, har tappat sen förra hösten men inte tillräckligt för att själv vara nöjd. Har anmält mg till en viktutmaning som börjar snart. Gick snabbt att bli av med julkilona nu med denna bacill i magen i alla fall….
    Duktig du är! Kram Suss

  2. Såå…nu har jag varit och köpt tidningen:) Vackra kvinna man ser verkligen hur bra du mår,och ser så jätte fräsch ut! ha en härlig söndag!

    Kram Pia H

  3. Nu har jag läst artikeln, jättebra! Jag har kört 5.2 under hösten och vissa veckor 6:1. Nu måste jag gå ner ett par kg jag gått upp över jul, sedan ska jag belöna mig med nya Pleasejeans;-)
    Jag tror de skrev fel på din ålder i tidningen, ska det inte vara 35?!
    Kram Stina

  4. Tycker du har gjort ett ”toppenjobb”, hejja dej! Det syns verkligen att du hittat rätt och att du trivs för du bara strålar!!
    Grattis 😉

    Kram P

  5. Men vilken härlig resa! Att du mår bättre än innan alltså. Tror att just tänka ”livsstil” som är framgångsreceptet.

    Måste kolla om det går att köpa tidningen i efterhand. Synd att jag inte såg ditt inlägg innan vi handlade idag.

    Kram Lena

  6. Guuud så duktig du har varit!!! Du inspirerar mig verkligen med dina före och efter-bilder. Ja, du var fin även innan dina 7 kg ner. Men, eftersom jag också kämpar med viktnedgång (fast med hjälp av viktväktarna dock) så vet jag hur oerhört nöjd man är efter nedgång, i såväl kg som i centimeter.
    Jag är ju ny här hos dig och har inte tidigare sett dina bilder. Jag tycker att du är så himla fin på alla bilder då du visar upp fina kläder.
    Stort Grattis till fina dig
    Kram kram
    Irene

  7. Grattis till Ditt bättre välmående och ”nya” jag! Får se om det går att få tag i bilagan idag, trots att det är dagen efter! Kramis Kate

  8. Såklart måste jag storma ut o köpa bilagan, jisses så kul. Heja dig vilken resa du gjort även om jag tyckte du var ursnygg redan innan din viktnedgång så riktigt strålar det om dig nu. Kramisar Tina

  9. Vad synd att jag missade detta efter jag varit till affärn!! Jag har väntat på den här boken så nu blir det beställning. För två år sen gjorde jag och maken Ulrikas ”6 veckor på 6 veckor” – jag har även boken ”GI-gourmet” och en annan av Ulrikas böcker, har läst massor på hennes sida och gillar verkligen den vettiga synen på mat. Nu är det dags att göra en restart, jag har gått om upp några kilon under senhösten, och framförallt mår inte magen/kroppen bra av maten under helgerna. Konstigt att trots att man vet vad mår bäst av så är det svårt att följa det til punkt och pricka…. Yes, vad roligt det är bli peppad! Kram Milla

  10. Inte dåligt. Men hur lång tid tog det? Har inte märkt skillnad på dina bilder. Ser alltid så snygg och slank ut. Men självklart känner du av det. Syns säkert oxå. Men som sagt under hur lång tid? När börja du?
    Älskar din blogg. Oj vad snyggt du har och dina kläder. Gillar! Ha det gott!
    Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »