Papaya, en ny webbshop som jag hittat på nätet, såg även att dom hade en mysig butik i Lysekil, jag har aldrig varit i Lysekil men alla säger att det är så vacker där, kanske dags att åka dit! Papaya ligger precis vid Södra hamnen som skall vara Lysekils finaste sida. Hur hittade jag då till just Papaya, ja ibland är google väldigt bra 🙂 letade efter ett par vita byxor som jag såg på en bild och började söka på namnet och hamnade hos Papaya, på den vägen är det…. Och självklart hittade jag lite mer än bara dom vita byxorna!
Här är hela outfiten….

papaya 2
Dom snygga vita byxorna hittar ni HÄR tunikan hittar ni HÄR

papaya 1

papaya

papaya 3
Armbandet i matchande rosa och vitt finner ni HÄR

Just nu får ni som mina läsare dessutom 20 % rabatt på hela sortimentet hos Papaya använd koden Vitaestilo i kassan så dras rabatten av. Rabatten gäller t.o.m 5 juni så skynda fynda…

Trevlig shoppingstund 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *