0 0
Read Time:54 Second
När det ändå är tisdag..

Godmorgon tisdag och alla bloggisar! Hoppas ni har det bra där ute, själv är jag ju hemma och tar det lugnt, sover ut om morgonen, äter frukost och gör mina små övningar. Idag skall jag dessutom åka och hälsa på min ”bästis” och hennes tvillingar.. blir lite ensamt här hemma annars.
Tänkte att jag skulle tipsa Er om ett överlack som jag tänkt köpa hur länge som helst, men det har inte blivit av, alla skriver om det, och ni kanske redan har det, men om ni inte har det, så måste jag, precis som alla som skriver om det, säga att det är helt fantastiskt!
Torkar snabbt och ger en enorm lyster
Seche Vite
(jag köpte mitt på Kicks)
Hårigt skall det vara!

Har varit inne i en period nu när jag köpt alldeles för mycket jackor egentligen, och gärna då pälsar… i helgen gjorde jag ett riktigt fynd på H&M som jag tänkte tipsa om, om ni skulle vara sugna innan dom tar slut…

Det var allt från mig den här gången… vi ses!
Tjingeling
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “SMYGER IN ETT LITET TIPS..

  1. Tack för tipset. Jag behöver alla tips jag kan få när det gäller naglar, fast kanske mer något stärkande. Tänkte också ta pälsväst idag, men hittade inget att ha under så det blev en odd molly istället. Ha en skön dag.
    Kram Helena

  2. Vilket fynd! Har du beställt den på nätet? Vad kostade den? Jag försökte hitta den på deras hemsida men lyckades inte. Var det en nyhet eller rea?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »