0 0
Read Time:52 Second
VÅRTECKEN

När folk börjar elda upp ris och grenar som legat under vintern och när den första humlan kommer flygande (trots att dom inte kan flyga..haha) då är det ett tecken på vår!
Och precis så var det i söndags när jag var ute, det var inte så varmt ute, solen lyste med sin frånvaro men det var ändå så härligt att vara ute och se alla som höll på i sina trädgårdar… Längtar faktiskt tillbaka till att ha hus igen, en speciell frihetskänsla.

När dagen gick över mot kväll var det dags för min Lilla skatt och åka hem, snyft! Men för att fortsätta med den sköna känsla som söndagen gett blev det lite härlig Tapas till kvällsmat..

Bara en liten bit till avecen…
Lakritskola med havssalt från Stockholms Chokladfabrik.. mums!!

Som ni märker ligger jag fortfarande lite efter med mina inlägg, har så mycket att skriva om till Er så jag hinner inte riktigt med…
Nu är det dags att slå ihop jobbdatorn för dagen och bege sig ut på lite äventyr…
Kram
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “VÅRELD

  1. Mmmmm, ser underbart gott ut, och mycket fina tips i förra inlägget. Har heller aldrig varit i Prag, men skulle gärna ta en weekend dit!Jobbdator.. Då slår det mig att jag inte vet vad vad du jobbar med..?! Att du reser mycket, många invigningar mm i jobbet har jag sett, men vad du jobbar med har jag ingen aning om!!Onsdagkram från Kate

  2. Våren är den härligaste årstiden. Fina bilder som vanligt.Vilka fina byxor är det ljusrosa Please?KramLouise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »