0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second
VACKRA VISBY


Tänk så lugnt och fridfullt det är här på Öjn, och så vackert det är när solen lyser från en blå himmel.
I morse tog jag flyget över, så istället för att bölja på havet så fick jag njuta upp i det blå. Sen går det ju betydligt snabbare och den här gången fungerade inte båttiderna när jag skulle hem, så då fick det bli planet istället.
Nu har jag installerat mig här på Donners Hotell och har haft en fantastisk dag här nere och träffat många fina kunder.

Startade dagen med en härlig frukost på Fiket, ett mysigt fik med supertrevlig personal.
Det bästa med att besöka kunderna inne i Visby är att man kan gå till allesammans, så här har jag vandrat upp och ner på kullerstensgatorna hela dagen, och samtidigt kunnat njuta av solen.
Efter jobbet satte jag mig här nere hos Mattias & Nina på Donners Hotell och La Masia och Mattias vet vad jag vill ha…
Ett glas Cava <3
Vädret var så gudomligt, det var som en högsommarkväll, och här på Terassen så kom solen strax innan klockan sex, och det gick bara inte gå därifrån, var så lat och trött, och varför flytta på sig när man har det så bra?
Så ikväll fick det bli lite Tapas här på La Masia, ni som skall till Visby i sommar måste gå hit och äta Tapas.
Tapas på La Masia
 a m a z i n g

Så här har jag haft det riktigt bra under kvällen 😉

Ponchon jag har på mig är från Pernilla Wahlgren och finns hos Provrummet
Måndagen…

Som ni kanske märkte så tittade jag inte in till er igår kväll, jag hade en ganska tuff dag med läkarbesök och magnetröntgen, vilket gav resultat som jag kanske inte hade önskat mig, min rygg är betydligt värre än man befarat, så igår kväll var jag lite låg och var bara för mig själv, packade och funderade över vilka beslut jag ska ta. Men livet måste gå vidare så nu är jag tillbaka hos er idag istället 😉
Dennys Home

Har ni varit in på Dennys Home på Söder någongång när ni varit i huvudstaden? Dom har mycket fint till hemmet och till uteplatserna, jag själv hittade lite mer vitt/blått igår som jag blev så förtjust i.
Ytterligare två skålar till samlingen från Pol Potten och en necessär som är perfekt att ha med till stranden för pengar, telefon och allt annat smått som annars skramlar runt, kommer från Bruka Design.
Och med det tänkte jag säga tack och hej för ikväll, vi ses imorgon igen!

Soliga kramar från Visby

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “UPP I DET BLÅ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »