0 0
Read Time:24 Second

TILL BORGEN

Imorse vaknade vi upp till spöregn och åska så det fick bli en utflykt upp till borgen. Solen hittade dock tillbaka och vi fick en underbar dag uppe bland bergen. Här kommer några bilder…

image

image

image

image

image

image

image

En underbar dag! Nu sitter vi och äter middag hos en ”gammal” vän här nere och hans nya restaurang Eriks Place. Imorgon hoppas vi på sol och bad igen. Dom flesta inlägg gör jag från mobilen men väl hemma igen kommer fler bilder från datan…

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “EN-KUL-TUR-DAG

 1. Hej! Har hittat din blog och börjat läsa den men kommenterar nog aldrig. Vill bara saga Tack för alla fina bilder du delar med dig och som ger sådan inspiration. Vilket härligt liv du verkar leva! Läser även Välkommen Hem med Judita. Verkar som ni hade det fantastiskt I NYC! Själv är jag en svenska som bor I Virginia utanför DC sedan manga år. Keep up the good work och njut av Turkiet!

  1. Hej Sus!

   Tack snälla för din fina kommentar, det glädjer mig massor och det är det som gör att man får energi till Er läsare.

   Judita och jag hade en underbar resa…

   Hoppas du forsätter titta in till mig ❤️

   Kram
   Helen

 2. Hej! Har läst din blogg ett tag nu och vi befinner oss just nu i Alanya men har tyvärr inte hittat så braatställen. Det här Eriks place du nämner, vad för typ av mat? Var ligger det? Första gången i Alanya för oss och tyvärr ännu inte hittat ”själen å hjärtat ” i denna stad. Bor fantastiskt direkt på stranden 4+, så det är topp topp iaf.

  1. Hej Maria!
   Det är svårt med matställen, alla har ju nästan samma mat. Eriks Place ligger en bit bort efter den Östra stranden. Det finns en restaurang mitt i Centrum som heter Cafe Opera som är bra. Sen nere vid hamnen ligger det en restaurang som jag inte kommer på namnet på men kännetecknas av sina zebramönstrade soffor 🙂
   Hoppas det är till någon hjälp!

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »