0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

MYTHERESA – EN FAVORIT

Ni har sett det här inlägget tidigare men jag vill bara påminna om Mytheresa och deras rea och nyheter 😉 Nu har dom dessutom utökat rean till 70%

my

Mytheresa är en av mina favoriter när det gäller webbshopping, när jag vill ha det där lilla extra, när jag letar efter något speciellt så är det hos Mytheresa jag knappar in på. Många har bland annat frågat vart jag köpt min rosa Kenzo tröja och det kommer från Mytheresa.

kenzo

Kenzo tröja (tänk på att dom är små i storlekarna, jag har M)

Nu har jag varit in dit igen för att bara ”slö” titta lite och upptäckte att dom hade REA! Ni vet den där känslan, den där adrenalin kicken man får när man ser att det står REA! Haha! Några klick bort och man har kläderna i garderoben inom några dagar… Bra eller dåligt? Det skall jag låta vara osagt 😉 Men här kommer några av mina favoriter

mytheresa

tory burch     klänning från Tory Burch

alexander mcqueen Topp från Alexander Mcqueen

marc jacobs Jeans från Marc by Marc Jacobs

kenzo Tröja från Kenzo

diane von furstenberg Klänning från Diane von Furstenberg

Om ni kikar in hos Mytheresa kan jag nästan lova att ni hittar något snyggt, problemet kan vara att priserna är ganska (väldigt) höga på många plagg, men nu på rean kan man ju ha tur…

Lycka till med shoppingen!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “MYTHERESA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »