0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Milano i bilder

Milano veckan har passerat, tiden går fort när man har roligt, nu hann vi inte med att se så mycket med tanke på att vi jobbade hela dagarna samt var på studiebesök, ett studiebesök hos en av våra tomatleverantörer, en härlig upplevelse att få se hur allting går till från ”ax till limpa”. Milano är annars en stad med stor puls men just när vi var där så hade Italienarna själva semester så det var väldigt lugnt och stilla. Milano sov mer eller mindre och många butiker som låg på smågatorna var stängda. Men det var mysigt i alla fall att gå där på kvällarna och fönstershoppa, äta och dricka gott. När vi var på studiebesöket blev vi bjudna på lunch en bit ifrån fabriken, en tre rätters lunch som slog all annan mat vi åt under den här resan, den var helt magisk! Tyvärr så måste jag även här ge er mina bilder tagna med mobilen, ni vet ju att jag inte är så förtjust i det, men vi har gått så mycket och jag har helt enkelt inte orkat bära med mig kameran varje gång vi skulle iväg, hoppas ni förlåter mig 😉

Tomater..

Milano

Milano

Milano

Milano

Milano

Milano

Imponerande att se hur noga dom är med tomaterna, dom tvättas och tvättas innan dom i överhuvudtaget börjar arbeta med dom, allt från krossade tomater till pizzasås.

Sen fick vi en underbar lunch på en typisk Italiensk Trattoria

Trattoria

Duomo di Milano

Doumo di Milano, den gotiska katedralen tog nästan sex århundraden att slutföra och är den femte största katedralen i världen.

Duomo

Duomo

MARTINI BAR

Mitt i centrala Milano finns det en bar som ligger inne på en innergård som heter MARTINI BAR, supermysigt med jättegoda drinkar…

Martini

Martini bar

Sen lite bilder på dom fina shoppinggatorna…

shopping

Shopping

Prada

Det var lite från mina dagar i Milano…

Ha det gott raringar!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Milano

  1. Vackra Milano, just den bilden från Prada butiken har jag ett kort på oss bruttor när vi gör ”stan” och inne i katedralen var vi, vackert och stämningsfullt.
    ha en fin fortsättning på din vecka kram
    Monica.

  2. Åh så härligt det där ser ut. Längtar efter en miniweekend. Som tur är kommer det en i september:-)
    kram J

  3. Italia, Italia tanto mi manca Italia. (Italien, Italien vad jag saknar Italien). Så är det. Har varit där så många gånger att jag inte minns hur många. Men jag älskar det landet. Jag kan nästan få ont i bröstet av längtan dit. Det är jättekonstigt. Hör en sång, känner en doft och vips kan jag drabbas av sådan längtan att jag nästan skulle kunna ta första bästa plan dit:. Tyvärr har jag endast varit i Milano någon timma men jag måste verkligen åka dit. Ljuvligt att se dina foton. Ciao! Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »