0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Middagstips inför helgen

Middagstips kan man väl aldrig få för mycket av? Jag själv skulle behöva massor av nya middagstips så har ni några att dela med er av så skriv dom gärna i mina kommentarer eller maila dom till mig. Det är så lätt att man går i sina gamla fotspår och varierar dom rätter man oftast lagar, är goda och lättlagade. I kväll tänkte jag tipsa om ett enkelt, lätt och förmodligen väldigt vanligt tips, men jag gör det ändå för kanske kanske ni finner det intressant nu till helgen, det är i allafall en av våra favoriter här hemma, oftast på fredagar, då vi bytt ut Tacos mot Pulled Pork. Och pulled pork är ju så enkelt och lätt ( om man gör som jag och fuskar och köper färdigt som man sätter in i ugnen runt 40 min) skall man koka den själv så tar det lite längre tid, blir dock godare men den tiden har jag oftast inte, men det är gott med dom som är klara också… eller vad tycker ni? Kokar ni er egna pulled pork?

Här kommer i allafall lite tips om tillbehör till pulled porken, alltså bara ett enkelt middagstips!

middagstips

middagstips

middag

middag

middagstips

Förutom vanliga grönsaker till så har vi alltid Taco chips med chilismak, hemmagjord guacamole, Cheddarsås och coleslow, gör jag inte min egna coleslow så köper jag alltid extra morötter och river ner, blir mycket godare! Själv äter jag oftast allt på tallriken men dom andra vill gärna ha tortillabröd till.

Kanske ett tips inför morgondagens middag?

Ha en fin torsdagkväll raringar!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

9 thoughts on “Middagstips

  1. Pulled pork, killarnas favorit här hemma o för mig med som lagar den. Ner i en gryta, på med kryddor, lök o någon god sås, in ugnen i ca 6 timmar på låg värme. Färdigt o jag kan till o med åka o shoppa medan den sköter sig själv i ugnen…..suverän mat. Hoppas du mår bättre vännen. Kramisar Tina

  2. Toppen med middagstips – gjorde själv ett inlägg med just det idag! 🙂 Dt där såg toppen ut, har inte prövat pulled pork men sambon gillar det så jag borde nog testa! Kram vackra Helen!! <3

  3. Smarrigt ;). Mejlar dig min favvotorsk. Krämig torskmed krispig kålrabbi och couscous. Fisk är gott och bra! Kryakram

  4. Vi gör både egen och köper färdig, det varierar beroende på hur ”hastigt” idén kommer 🙂 Tycker den köpta är riktigt bra men den egengjorda blir godare. Precis som Tina skriver här ovan så kan man göra en massa annat medan den står i ugnen. Vi äter också pulled pork med tacochips och tortillabröd – supergott!
    Ha en skön fredag!
    Kram Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »