0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Prosecco ZONIN och fredag

Prosecco ZONIN fick inleda denna helg, man såg fram emot några lediga dagar, trots att jag dygnet runt känns det som står med huvudet ner i flyttkartongerna. Fredag efter jobbet, en stund att landa lite efter veckan, lite gott tilltugg och provsmakning av nya Prosecco ZONIN. Ett bra bubbel att ha till tilltugget och småpratandet. Men det var i fredags, vips så sitter man här och det är söndag, igen! Jag fattar inte vart alla dagar i livet tar vägen, frågan är om man fyller dagarna med liv eller livet med dagar….
Fredagen som sagt, ett glas bubbel och soffmys, lördagen ägnades åt att plocka ner hela vinden, beställa tapeter och färg till nya sovrummet och som belöning en sista middag på Kabyssen i Vaxholm, för idag stänger dom för säsongen. I dag har jag tillbringat några timmar på Täby Galopp bland vänner, hästar och champagne, men det berättar jag mer om en annan dag.

Njut som en Italienare

prosecco

prosecco 1

prosecco 2 Prosecco ZONIN finns på vissa bolag men alla kan beställa hem den. Artikelnummer 77299

50 shades of grey
För övrigt så hade jag en ganska ”grå” fredag, i alla fall när det gäller mitt klädval, men väl hemma slängde jag av mig kläderna och hoppade upp i soffan, ett par nya skor (två egentligen) har inhandlats under veckan… Ett par är dessa och dom kommer från Rizzo.

fredag

fredag 1

fredag 2

Nu skall jag sätta mig och följa valvakan får se om det blir regeringsskifte eller inte, ett spännande val i år!

Ha en fin söndagkväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Prosecco ZONIN

  1. Jag kommer tyvärr inte ihåg vart jag köpte den, det var under våren på nätet, tror det var från Tyskland, jag är ledsen 🙁

   Kram
   H

 1. Jättefina skor! Jag tycker alla andra är så fina i ballerina-modell eller andra helt platta skor, medan jag själv inte alls känner mig så fin i det. Märkligt det där.

  Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »