testagram

Testagram – har ni testat Testagram? Det har jag gjort, jag tycker om att prova på saker och provsmaka, Testagram är även det ett paket man kan prenumerera på för bara 99 kr/mån. I paketet ligger nya spännande produkter som kommit ut i detaljhandeln, så dom är rykande färska, så ta chansen att prova dom, ibland före alla andra, och framför allt kunna få smaka på dom för att ta reda på om det smakar gott och om man skall köpa det i affären sen… Dessutom anpassas boxen till din personliga profil. Allt kommer i fullt stora förpackningar. Så här såg April månads box ut..

testagram 2
Rågchips sweet chili, goda att äta som dom är eller fylld med en smarrig skagenröra

testagram 1
Stenåldersbröd från Kungsörnen. Brödet bakas på linfrön, solrosfrön, sesamfrön, pumpafrön, hasselnötter och mandel. Helt utan jäst jäsning eller mjöl. Skall bli intressant att testa..

testagram 3
Flodins snack, torkade och kryddade köttsnacks fulla av smak och protein

testagram 4
To die for! Denna underbara Panda Natural Original Liquorice, ligger förpackade 4 i varje. Innehåller endast 4 ingredienser, melassirap, vetemjöl, lakritsextrakt och anisolja. Panda är specialist på hälsosam konfektyr!

Även nya Läkerol Salty Caramel var med i boxen men den hade redan hunnit slinka ner i handväskan när jag tog korten 😉

En jättetrevlig box att få hem i brevlådan, olika produkter varje månad. Sugen på att testa? Ni hittar all info på Testagrams Hemsida

Tjingeling!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

One thought on “Testagram

  1. Väldigt synd att den bara går att beställa inom Sverige. Min låda skulle nog se annorlunda ut än din…(godis, snack…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *