0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Stockholm Cup – Täby galopp

Stockholm Cup på Täby galopp gick av stapeln i söndags, en dag full av världens största och vackraste hästsport och champagnen på kylning. Och där var jag! Och jag var inte där för hästarnas skull 😉 som jag sagt tidigare har jag aldrig varit någon hästtjej, men jag har trots allt fått en liten förkärlek till det här med galopp, det är lite mer, lite ”lyxigare” lite roligare och sen har vi det där med champagnen då… Om man sen dessutom spelar lite på hästarna så stiger ju spänningen. Och spelade, det gjorde jag i söndags, och jag vann hela 3 kronor… haha! Min kära vän M, som har en andel i några av hästarna som tävlar hade ordnat en fantastisk dag för oss på Täby galopp med en gudomligt god lunchbuffé uppe på vippen och goda kylda drycker, en sån här härlig dag som man inte vill skall ta slut, men allting har ett slut, det vet vi ju alla, men nu ser vi fram emot andra tävlingar och kanske kanske följer jag med till Dubai i vinter 😉
Med några härliga tjejer och kameran på Täby galopp blev det även den här dagen lite bilder…

täby galopp

täby galopp 3

täby galopp 4

täby galoppp 3

täby galopp 2

täby galopp 1

täby galopp

täby galopp 5

dessert

täby galopp

 täby galopp 13

mingel

mingel

hästar

häster

Söndag, Stockholms Cup på Täby galopp och val i Sverige så efter en härlig dag i solen blev det söndagsmys och valvaka när jag kom hem…

ost o kex

ost o kex 1

ost o kex 3

ost o kex 2

Hoppas ni också haft en härlig helg, här står jag med näsan i flyttkartongerna igen, men nu för att packa upp i mitt nya hem 😉

Sköt om er raringar!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Stockholm Cup

  1. Hello ! Ja vilken dag, men det va ju inte jag som ordat allt, utan det va ju B 🙂
    Hälsningar en mkt glad, stolt kvinna som har nöjet att få vara delägare i Energia El Gigante som efter den dagen kan titulera sig som Skandinaviens näst bästa/snabbaste häst !! Tack alla berörda som gjort/gör detta möjligt!!

    För att hästar ger allt !!
    /M

  2. Åh vad trevligt det ser ut! Skall bli jättekul och spännande att se hur du får det i ditt nya hem! Såg ju mer än lovande ut på de bilder du visade tidgare! Är dina solisar med slipade glas?Vilket märke på ? Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »