0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second
ACNE
Jag vill jag vill jag vill ha dom här skorna! Måste vara vårens snyggaste från ACNE just nu! 
När våren och sommaren kommer blir jag lätt förälskad i den här ”bäbis” rosa färgen.
Satt och surfade runt lite grann och hittade SÅ fina sommarkläder, allt som jag valde ut gick i rosa 😉 så mina rosa drömmar fortsätter med den här underbara klänningen, också från ACNE

Den här lilla rosa skönheten skulle jag kunna tänka mig att fira många fina sommardagar och kvällar i.
Ett märke som för mig inte är riktigt känt är Bouchra Jarrar
Men är den inte söt den här klänningen? En sån här man bara kan hoppa i när som helst till vad som helst… Till de ett par sandaler, flipflop, sneakers, high heels… ja, den där klänningen tål att funderas på!
Så söta…

Älskar ballerinor!
Dom här från Tory Burch kommer med all sannolikhet (nästan) finnas i min garderob i vår.
GOD MORGON FINA LÖRDAG!

Vaknar upp till ett kallt, väldigt kallt, Stockholm med strålande solsken, så himla vackert!
 Ja som ni ser så drömmer jag mig till våren och sommaren i den här kylan, men det är ju så härligt när allt det här fina börjar poppa upp i webbshopparna och svag som jag är för denna ljuvliga rosa färg så faller jag ju som en fura 😉
Även dagens frukost gick i rosa färger…
Smoothies gjord på naturell youghurt, lite vatten, blåbär & hallen och 1 skopa FORU
Den är så god så jag skulle kunna dricka flera stycken på en gång!
Kommer inte att säljas i butik när den kommer till Sverige, men säg till om ni är intresserade 😉
MYSIGA FREDAG

Trotsade ju min förkylning igår kväll och smet ut för att träffa min väninna I från Västerås, vi hade så mysigt, gick runt på lite olika barer här i huvudstaden, drack lite gott och pratade om livet och sånt där som bara tjejer ”förstår” 😉 Visst är det härligt med såna vänner?
Nej, nu är det dags att hoppa ur morgonrocken (klockan är 12) och göra nån nytta här hemma….. fick precis en pling i telefonen att jag har ett paket att hämta också, tar det på vägen när jag ändå ska ut i kylan.
Tänkte att jag skulle klä mig varmt och gå ner till Centrumet jag har här vid mig och handla inför middagen ikväll och passa på att få lite frisk luft, är ju inte alls bra från förkylningen 🙁
Hoppas solen lyser på er idag också!
KRAMAR


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »