0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

SENSAI- 30 år i Sverige

Bakom SENSAI´s produkter finns en fascinerande historia som går långt bak i tiden. 1887 startade Kanebo sin verksamet som en bomullsfabrik utanför Tokyo och 1908 expanderade företaget och började arbete med silke på internationell nivå. Det upptäcktes att dom japanska kvinnorna som vävde silke hade ovanligt mjuka och lena händer och då förstod man att silke hade en potential att användas inom hudvård. Efter lång tids forskning lanserade kanebo sin första silkesbaserade produkt 1936 – tvålen Savon de Soie. Tvålen blev en sensation över hela världen och blev starten för Kanebos kosmetik och hudvård. Silke är dessutom en av världens mest dyrbara fiber idag, Och idag, 30 år senare i Sverige, så lanserar nya produkter, nya ämnen och ny design, företaget växer och ger oss större möjligheter att sköta om vår hud. Alla människor bär på en skönhet so är helt unik för varje person!
I förra veckan fanns representanter från SENSAI här i Sverige för att vara med på firandet och vi var ett glatt gäng tjejer som bjudits in till Berns Salonger för lite information.

sensai 4

sensai 6

sensai 5

sensai 3

sensai 1

Använder ni SENSAI? Jag gör inte det i dagsläget men i goodiebagen låg några frestande produkter som jag absolut kommer att prova, SENSAI är ett märke alla pratar gott om som har provat men själv har jag som sagt inte kommit så långt.. men snart 😉

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “SENSAI

 1. Jamen hallåååaaa!!?… Kommer du inte ihåg att det var just DET som jag gick och letade efter i New York när vi var där?
  …haha!
  Jamen, det är ju det enda som jag använder och som är absolut bäst av alla produkter jag provat! Har använt det i flera års tid och jag kommer inte att byta för viss, det är lite dyrt, men väldigt drygt och värt varenda droppe!
  Kram kram!
  Judita

 2. Tänk att de hållit på så länge! Har kört med Kanebo i omgångar. Det går lite i perioder. Just nu är det Clinique som gäller.

  Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »