0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

Helgen som var och helgen som kommer

Jag ligger lite efter här i mina blogginlägg, har haft så mycket att skriva om så jag måste fördela ut det lite grann vilket innebär att först idag kommer min helg som varit, när det snart är helg igen, men så blir det ibland. Det är onsdag och Lillördag, själv befinner jag mig i Malmö, skall vara med på en mässa här imorgon och har ikväll haft äran att få träffa fina Fanny som är ägare och designer för IOAKU, supertrevligt med tanke på att jag köper så mycket smycken från henne. Men nu blir det en lugn stund på hotellrummet för imorgon blir det tidig uppgång. Är fortfarande ganska trött efter måndagens första pass med DFlex… men imorgon kväll skall vi
på´t igen 😉 Jag lurade ju även med mig The Life of Maria, kan undra hur hon mår idag 😉
Helgen som gick hade jag min Lilla skatt hos mig, så mysigt att få gosa och umgås, äta gott och bara vara nära varandra. Fredagen hade vi gäster och åt pulled pork och björnbärspaj, lördagen var det bio, även söndag i och för sig men då med en väninna. Helgen som kommer ser jag verkligen fram emot, fredagschampagnen kommer att intas i baren på å himlen därtill och sen en god middag i matsalen innan det bär av till Göta Lejon för att se Evita. Om vädret tillåter blir det också lite höstfeeling ute i det fria….

Men, några pics från helgen!

middag

middag 3

middag 1

middag 2

Filmhelg 

Det har varit en riktig filmhelg också, i lördags såg vi ”min så kallade pappa” med Mikael Nyqvist. Var helt ok, men ingen höjdare, en ”vanlig” svensk film där budskapet inte riktigt nådde hjärtat och mycket är förutsägbart. Trodde att den skulle ge lite mer efter det man sett på trailern.
Efter det biobesöket blev det middag på Vapiano

bio

Gone Girl

I söndagskväll blev det mat och bio med min fina väninna C, den filmen var bra, absolut sevärd men även den saknade ”det” på något sätt…

gonegirl

Ja det var väl lite om helgen som gick, nu väntar jag som sagt på helgen som kommer 😉

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Helgen i mitten på veckan

  1. Nämen halva min kommentar föll bort?? Spännande med träningen som sagt ;). Skrev oxå att vi var på bio i måndags spontant. Såg en underbar film ”100 steg från Bombay till Paris”. Filmen hade allt – måste ses. Åh björnbärspaj ska bakas i helgen. Kram kram T

  2. Åååh, är så glad att du lurade med mig på DFlex träning. Ser fram emot att träffa dig och DFlex i morgon;) . I morgon ska det fanimej brännas fett. Sov gott fina.
    P & K Maria

    1. Haha.. men idag är musklerna lite trötta, vilken tur att vi får åka och äta lite lakrits efter träningen imorgon 😉

      Kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »