0 0
Read Time:2 Minute, 18 Second
NÅGON SOM PLANERAR BRÖLLOP?

Då kanske en tårta från LV skulle kunna vara nåt?
Nej nej nej… det är inte jag som planerar något bröllop, men självklart skulle de vara trevligt 😉 går här hemma och väntar på ett frieri <3
Enkelt men så snyggt och stilrent
Naturligtvis lite blingbling på skorna
Dom här snygga ringarna från Schalins skulle inte göra ont på fingret 😉
Visst vore det härligt att få skrida fram i en vacker klänning, känna att man ägde hela dagen, att all fokus var på mig/oss och få ha alla sina nära och kära vid sin sida, jag skulle göra mycket annorlunda mot för när jag gifte mig för sisådär…..  22 år sedan!
Det var inte bättre förr… haha…..
HALLÅ RARINGAR!

Som ni ser så är det ganska lätt att drömma sig bort och tänka tillbaka, idag är det lite stopp i hjärnkontoret på grund av snor och hosta och lite allt möjligt som smugit sin in. Så då fick det bli en blandring av drömmar och minnen.
Kommer även ihåg att jag hade en poesibok hemma som jag ville att alla skulle skriva i, det blev texter som:
”om någon gång ditt hjärta brister, laga det med Karlssons klister”
”Helen liten nätt och rar, bråkar gör hon alla dar”
När jag gick i högstadiet hade jag en fantastisk klassföreståndare, mycket hård med rättvis, finns tyvärr inte i livet idag, men när vi gick ut 9:e klass så hade han skrivit en dikt om alla elever i klassen, och jag kommer ihåg min än idag och den löd så här:
”Käckabackens egen Marilyn Monroe
lämnar ingen hjärtas någon ro
men om vi väl går gissa
vill hon bli en vacker liten frissa”
Och det var precis vad jag ville bli när jag var ”liten”, frissa! Så blev dock inte fallet, varför det kan jag idag inte svara på, men det har man fått med sig genom livet att det inte alltid blir som man tänkt sig 😉
Håller mig som sagt inomhus idag och kurerar mig lite grann, tittar ut och ser att snön bara faller och faller utanför fönstret, så det är faktiskt lite småmysigt att tillåta sig att vara sjuk ibland… men imorgon måste jag iväg igen! Har en hög med tidningar som jag inte hunnit gå egenom, sen kan man alltid leta lite vårnyheter på webbshopparna 😉 igår blev det ett par boots från Tintin Style och en kofta från nelly.com. Har lite paket som väntar på postens utlämning men det får jag hämta när jag mår lite bättre….. har bland annat beställt lite dvd filmer, dom skulle jag ju haft idag 😉
Sköt om er därute och kör försiktig om ni är ute i trafiken och försök håll er friska, för det här är inge roligt
KRAMELIKRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »