0 0
Read Time:40 Second

Farsdag 9 november

Farsdag den 9 november, det glömmer ni väl inte? Vet ni vad ni skall köpa för någonting till Era kära? Här hos mig har ni chansen att vinna ett fint kit till Eran pappa eller era barns pappa 😉 som går i ”skönhetens” tecken. Det är ju inte bara vi kvinnor som behöver ta hand om hyn.

I kittet från Vichy hittar ni deodorant, rengöringsgel, raklödder och en fuktighetskräm.

farsdagstävling

farsdagstävling 2

farsdagstävling 3

farsdagstävling 4

Tag chansen att vinn detta fina kit till farsdag <3

Jag vill att ni delar och sprider tävlingen på ”alla” sociala medier och sen vill jag också att ni i kommentaren skriver varför just Du skall vinna.
Det låter väl bra?

Tävlingen pågår en vecka framåt och avslutas den 29 oktober, vinnaren presenteras här på bloggen några dagar senare.

Lycka till!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

31 thoughts on “Farsdag

 1. Vill vinna till min härliga bonuspappa som alltid ställer upp efter sin ork han fyller dessutom 80 år snart..vore underbart få överraska med dessa produkter..
  Delar o sprider för fulla segel

 2. Jag har min Pappa som är 85 År. Det är så roligt att åka och fika till dom.
  Svårt att hitta på någon present. De vill ju hellre ge bort! Men detta skulle vara trevligt att få ge honom,lite roligt om jag sa att det är en fin vinst.
  Gillar och delar vidare.
  Kram Maud.

 3. Självklart med här för att ha chansen att skämma bort älskade maken, för någon far har jag tyvärr inte kvar här på jorden…
  Fåfäng som maken är, uppskattar han hudvårdsprodukter, och skulle bli glad över dessa!
  Onsdagskram från Kate
  PS. Länkar på min blogg…

 4. Min man/dotterns pappa skulle verkligen behöva en fin present till fars dag.
  Jag skulle gärna vinna då den här sjukskrivningen gräver hål i plånboken tyvärr. Och han som alltid finns där, stöttar, pepppar och älskar mig för den jag är förtjänar verkligen en fin present. Han om någon <3
  Delar så klart!
  Kram från Anna som håller tummen hårt!

 5. Å jag delar självklart och håller tummar tår och allt annat som går att hålla i och hoppas denna vinsten får jag ge min älskade far!
  oh du.. denna sida är så söt å rar..

 6. Vill överraska min älskade make o far till vår dotter med detta härliga kit. Han är så generös när det gäller saker till vårt lilla hjärta och till mig men till sig själv snålar han. Vet att han skulle älska detta men aldrig unna sig själv.

 7. Hej!
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Delat på instagram, malinsvenskbjorck.

  Skulle vilja vinna det här underbara kittet till min svärfar. Han har varit mer som en pappa till mig än min biologiska nånsin har varit.
  Därför är han värd att firas och skämmas bort

 8. Min pappa har alltid varit lite för snål för att lägga pengar på sig själv och sin skönhet, trots att han även en bra bit upp i åren är en vacker man. Därför tycker jag att jag ska få vinna så att han får möjligheten att unna sig själv och sitt utseende något bra!

 9. Detta fina paket skulle jag ge till min fina son som är en sådan fin pappa till lilla Elliot 6 år han har honom varannan vecka och den veckan ser han till att bara arbeta en vanlig heltid, för han driver ett eget byggnadsföretag och har hur mycket arbete som helst som det ju brukar vara när man är egen företagare, men han är noga med att arbeta undan under veckan han är barnledig så de kan hitta på roliga saker tillsammans, han fiskar mycket på sommaren och går till badhuset med Elliot och på vintertid så är det Ishockey som gäller, han har inte så mycket avlastning i form av barnvakt då vi bor i en annan stad ca 15 mil från honom och vi är ju själva yrkesarbetande så det blir alldeles för sällan faktiskt som vi träffar dem , men de finns ständigt i mina tankar och en liten längtan bor ständigt i mitt hjärta, men som sagt Jimmy får nog inte den uppskattning som han är väl värd som pappa, så det vore så roligt att få överraska honom med detta fina Vichy mans paket, vem vet han kanske lockar till sig den rätta kvinnan när han doftar gott av Vichy!! 🙂 <3

 10. OPS!! glömde klart jag delar vidare tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg. 🙂

 11. Mannen i mitt liv skulle behöva lite lyx och flärd-han unnar inte sig själv särskilt mycket så en gåva som denna är han verkligen värd. Delat på min sida annica la sundström på fb 🙂

 12. Jag skulle tycka att det skulle vara trevligt att vinna ett set
  till min pappa han ställer alltid upp och det är en enorm
  trygghet för mig, Speciellt nu när jag studerar.
  Han är trots sin ålder mån om sitt utseende, det är
  inte alla äldre män som är det !Sist jag gav honom
  en hudvårdsprodukt blev han jätteglad.
  Vore kul om jag kunde få möjligheten att göra
  honom glad igen. Jag sprider din tävling på min FB sida 🙂
  https://www.facebook.com/elisabeth.nilsson.501151

 13. Hejsan !

  Få överraska mannen /pappa till barnen på Farsdag vore trevligt. Betydelsefull och viktig är han pappa.
  Han är ett fint och kärlekfullt inre. Men han är då inte särskilt bra på att ta hand om det yttre. Så med dessa
  lyxiga produkter så skulle det bli bättre balans. För även en pappa vill ju vara fin och behöver vårda sin kropp

  Vänligen Marie

  ( Har delat på FB )

 14. Jag är så glad och tacksam att min pappa blev just min. Att han gav mig livet tillsammans med honom, min mamma och mina syskon. Jag har alltid gett honom presenter på födelsedagar, farsdagar och julaftnar. Men egentligen aldrig någon överraskning.. En sådan som oväntat dyker upp i lådan, gör en förvånad, nyfiken och jätteglad. Nu ser jag ett gyllene tillfälle! Min pappa skulle bli så överraskad, glad och rörd! Speciellt när han får nåt som han verkligen vill ha och behöver! 😉
  Länkar till delningen på min sida:
  https://www.facebook.com/annajonssonsmail/posts/725316364223311

 15. Skulle vilja ge detta från min 6 veckors son till sin pappa. Hans allra första år han får fira farsdag. Min man gillar att ta hand om sin hy och är mån om sitt utseende. Att ge honom detta hade gjort honom jätte glad. Delar på min fb, Tina Carlström.

 16. Åh, önskar självklart att jag fick chansen att ge detta till min fina pappa som alltid ställer upp för mig! Han går upp tidigt för att köra mig till tentor för att jag ska kunna plugga i bilen, kommer alltid om man ringer och vill ha hjälp och är lika sötsugen som jag så kvällfikat är en av våra favoritstunder framför TVn. Hoppas på att kunna få ge lite tillbaka med denna härliga present så att det blir en underbar dag för min fina pappa! 🙂

 17. Eftersom ingen kommer nominera mig så vill jag då ge mig själv en mycket välkommen farsdag present,
  2 underbara döttrar som säkert vill ge sin pappa detta men inte stora nog för att kunna ta del av detta.

 18. Hej!

  Jag är gärna med!

  Ett Vichy-kit till vår älskade pappaman,
  som alltid ställer upp och gör allt han kan!
  För alla och allt,
  att få överraska honom nu vore ballt!
  Omvårdnad när det är som bäst,
  precis vad han behöver unnas till farsdag som mest!

  Delar på FB som Kristiina Söderström.
  Delar på Instagram som Sodercrowcastle.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 19. En mycket god vän som har funnits där under alla år fyller år i början av november. Jag vill visa honom tacksamhet genom att ge honom dessa fina toalettsaker!

 20. Jag vill vinna de härliga kitet bara som en liten överraskning till min man. Vi har inga barn, så det blir ingen farsdagspresent, utan ett litet kärleksbevis bara sådär ändå!

 21. Hej!
  Jag vill givetvis vara med i din fina tävling och delar såklart på fb (under Anna Malin R)

  Motiveringen då?

  ”Jag har haft tur -min dröm den blev sann,
  med två vackra barn och världens bästa man!
  Han är den som sätter pricken över i:et
  och som får mig att se det fina, i det vardagliga livet!
  Så tusan, förtjänar inte han att firas lite extra så säg?
  Som med lyxigt kit, från Vitae Stilo och mig?

  Kram och ha en fortsatt underbar dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »