0 0
Read Time:58 Second

Våren 2015 är här!

Våren 2015 är här, i alla fall om man får tro på allt man ser på pressvisningarna! Det är som att kliva in i våren igen, man står utanför i mörkret och regnet, lagom kall, frusen och blöt. Så öppnar man dörren och där bakom döljer sig våren, redan! Alla PR byråer representerar olika varumärken, hos Mild Press finns det bland annat märken från Tosca Blu, American Vintage, Oui, Mos Mosh, Bitte Kai Rand, Second Female, Idun, Vichy, Kanebo… ja listan kan göras lång. Men det är alltid lika roligt att få se allt nytt som kommer!

våren 2015

tosca blu

våren 2015

våren 2015

vår 3

vår 2

vår 1

tosca blu

vår 8

vår 7

Även maten det bjöds på gick i ”vår” tecken, fräsch sallad med kyckling och Lax, ett glas rött eller vitt och för dom som körde, den somriga drycken Sanpellegrino 😉

dinner

sanpellegrino

Vintern får gärna komma så det blir lite vitt och ljust, så man får åka lite skidor och jag vet att mina barn längtar till att få ta fram sina skotrar, men trots allt så hoppas jag att när våren kommer att den levererar sol och värme eller att det blir en resa till varmare breddgrader när det är som kallast här hemma 😉

Tjingeling!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Våren 2015

  1. Åh vad mkt fint. Har precis köpt det gröna armbandet. Underbart snyggt är det. Tack för all inspiration i höstdimman. Kram Hummerti

  2. Jag köpte en väska frånTosca blu för några år sedan och den har väldigt hög kvalité …för det priset:) Den åker fram nästa sommar igen, då den är vit och håller färgen utan att se sliten ut år efter år. Gillas!
    Hej hopp galopp 😉

  3. Så fantastiskt snygga bilder du visar. Så fina väskor. Det är nästan så att jag börjar längta till våren, trots att jag älskar hösten…ja..och våren. 😉 Ha en skön eftermiddag. kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »