0 0
Read Time:3 Minute, 3 Second

 Quincy Hotel Singapore

Quincy hotel

Quincy Hotel Singapore – Boutique Luxury Hotel 

Det är alltså här vi bor, alla bloggerskor, ett hotell som har allt och lite till. Men innan jag berättar mer om hotellet och visar lite fina bilder så tänkte jag börja på Arlanda där jag mötte upp snygga Hanna som också skulle med på den här resan. För fyra veckor sedan hade jag ingen aning om vilka det var som skulle få åka med på den här resan mer än jag, jo jag visste att det var en till tjej från Sverige, skulle varit en till men dom tog en tjej i från Danmark istället. Hur som, en dag så pratade jag med min bästa väninna Carina och så sa hon att jag skulle åka till Singapore med Hanna, och jag blev ju jätteglad, för nu skall ni få höra på nåt komiskt! Carina har en bror som har en dotter som heter Hanna, ja just det, min bästa väninna Carina är alltså Hannas faster, världen är bra liten. Och ”liten” är ju Hanna, om man jämför med mig, jag skulle ju kunna vara hennes mamma (Hanna är 20 år) men vem bryr sig om ålder, jag är jätteglad att det var just Hanna jag fick åka med, hon driver en blogg som heter Hannalicious och har 40000 unika besökare i veckan!! Det ni….  Det är iallafall skönt att vi har varandra här nere 😉

arlanda
Förväntansfulla träffas vi på Arlanda för att flyga till Köpenhamn och sedan vidare mot Singapore. Men det blev en lång dag, först upp tidigt, flyget till CPH tog drygt 1 timme, sen var vi tvungna och hämta ut våra väskor och checka in dom igen pga att vi hade specialbiljetter mellan CPH och Singapore, vi sprang som yra höns där på Köpenhamns flygplats, men vi hann och boardade i rätt tid, men då kom det jobbiga, 11,30 minuter i flygplanet, jag tittade på kartan dom har över flygrutten när jag trodde att vi snart var framme, då visade det sig att det var sex timmar kvar! Och under hela flygresan inklusive den från Arlanda så sov jag 1 timme! Ikväll när vi skulle ut och äta och jag varit uppe i nästan 35 timmar såg jag dubbelt, det blev en bit mat, lite bloggning sen slocknade ögonen på bussen tillbaka till hotellet,

Quincy Hotel

Det är alltså här vi vilar våra fötter och återhämtar oss efter allt vi får uppleva. Om ni har planer på att åka till Singapore så tycker jag ni skall titta på det här Hotellet. Här har vi fri minibar, härlig frukostbuffé med dom godaste Croissanterna, man kan nästan tro att dom är ”halvfranskar” dom som bor här, dom äter otroligt mycket croissanter och i varje gatuhörn ligger ett franskt bageri……
Tvätt av kläder varje dag om vi vill, eftermiddagsfika med massor av godsaker, fria drinkar i baren efter kl 18:30, två timmar i VIP loungen på flygplatsen när vi flyger hem. några minuters gångväg till den STORA shoppinggatan där butikerna och shoppingmallen avlöser varandra.  Ja jag kan inte komma på nåt som fattas.
Några pics från hotellet…..

singapore 1

singapore 4

singapore 3

hotellet 1

hotellet 2

hotellet 3

hotellet    singapore 16

singapore 17

Enormt trötta var vi när vi hade checkat in på hotellet, vi hade då 2,5 timme på oss till vi skulle åka iväg på dagens första utflykt, så det fanns tid till att sova en stund, men det skall ni inte tro att Hanna och jag gjorde… vi duschade och bytte om sen gick vi ner och spanade in all shopping så vi vet vart vi skall ta vägen på måndag när vi har en hel dag för shopping på schemat 😉

Dags att sova, bilder kommer på dom härliga shoppinggatorna..

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

10 thoughts on “Quincy Hotel

 1. Vilken häftig upplevelse! Åldersskillnaden brukar ju inte har nån betydelse, bara man klickar. Kul att ni har trevligt tillsammans! Men sov nu snälla människa! Jag tuppar av bara jag läser om sömnbristen. <3

  Kram Lena

 2. Åh darling!
  Hann ju inte ringa dig innan du åkte, skulle önska dej trevlig resa!
  Jag förstår att du måste vara blå på armen vid det här laget, av att du går o nyper dig i armen hela tiden!…
  Och du, glöm inte att skaffa en sån därshoppingvagn vi såg förra veckan, you know 😉
  Ha det nu allra, allra bäst!
  Puss&kraaaam!
  Judita

  1. Alldeles blå på armarna och yr i huvudet 🙂
   Den shoppingvagnen är ett måste till nästa NY resa 🙂
   Kramiz ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »