En blandning av varmt och kallt

0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Varmt eller kallt

Från att ha gått i sommarkläder några dagar till att återigen fått sätta på sig varma kläder känns inget bra! Jag trivs ju som sagt var väldigt bra i värmen. Och min vistelse i Singapore var ju helt amazing. Upplevelserna har bara avlöpt varandra. Så den här veckan får ni hålla tillgodo med sommarkläder, jag kan heller inte skriva vilka dagar det är på dagens, för vissa dagar bytte man kläder tre gånger så jag visar bara rakt av mina outfits för veckan…..

lördagens
Tröja Hunkydory Shorts Lindex Skor PONS

lördagens 1

lördagkvällens
Jumpsuit Michael Kors skor PONS

dagens
Shorts köpta i NY topp Hunkydory skor PONS

Klänning Michael Kors 

dagens 1

kvällens
Klänning munthe plus simonsen Väska Lilly of Sweden Skor Nine West halsband zen amulets IOAKU

dagens 3

dagens 4
Klänning H&M skor Michael Kors Väska Louis Vuitton halsband world amulets IOAKU

dagens 5

dagens 7


dagens 6
Klänning Monki 

dagens
Tröja och tights ZARA Boots BilliBi Halsband IOAKU Ring Mrs. Mi

ring 1

ring 3

ring 2
Det var den här snygga ringen jag vann i en tävling på Facebook för en tid sedan, ringen kommer från Mrs.Mi. Den är välarbetad och i minsta detalj anpassad efter min ringstorlek. Det började med att jag fick hem ringen, helt matt och utan sten för att prova ut storleken, sen fick jag skicka tillbaka den för att den skulle färdigställas, det är helt otroligt vilken service och vilket arbete. Så här såg ringen ut när den kom första gången

rinen

Eftersom jag är så förälskad i ringen själv så tog jag kontakt med Mrs.Mi och frågade om jag inte kunde få ge Er mina kära läsare någon rabatt på ringen, och det fick jag!! Tjoho… så nu kära vänner har ni chansen att få köpa den här ringen med 30% rabatt och ni uppger vitae som rabattkod.
(Tänk på att det tar ca 1 månad att få ringen efter som provning av ringen ingår)
Rabatten gäller fram tom onsdag nästa vecka, alltså 19 nov.
Ringen hittar ni Här

 Med dom här sköna sommarbilderna, ett fantastiskt erbjudande och en höstbild önskar jag Er en härlig fredag!
Här skall det firas för fullt, lilla skatten kommer ikväll och han fyller år på måndag så vi firar dubbelt ikväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “En blandning av varmt och kallt

 1. Välkommen hem till kylan darling!
  Ghhhaaaa vilken resa du gjort! Varit med dig varje dag och näääe va, inte ett dugg avis, inte ett dugg!…
  Vilket minne för livet, så glad för din skull!
  Kram, hope to see you soon!
  Judita

  1. Tack vännen <3

   Ja det har verkligen varit en resa för livet…

   Synd att ni inte kan komma på festen nästa helg 🙁 men vi får boka in nåt snart igen 😉

   Kram fina <3

 2. Supersnyggt! Älskar den gröna klänningen, den sitter som en smäck på dig Snyggo!
  Ringen var jättevacker, precis nåt sånt jag önskar mig. Jag såg en förra veckan helt liknande på en butik som hade halva priset på vissa smycken men den var för liten, hur jag än försökte trycka på mig den så gick det inte…

  Ha en fin helg! Kram Jenny

  1. Tack Jenny!

   Ja den gröna är fin faktiskt 😉 Ringen är SÅ snygg i verkligheten, du skulle egentligen satsa på en sån, så gediget gjord1

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »