China Town och bloggträff

Vi som åkt på den här resan är ju ett gäng bloggare från Europa, det är blandat från Sverige, Danmark, Frankrike och England. Denna dag hade vi dessutom ett möte i Kina Town med fyra av dom största bloggarna i Singapore. Roligt att byta lite erfarenheter, men det är skillnad på att blogga i Singapore och att blogga i Singapore! Vi har mycket större möjligheter med att samarbeta med företag och leverantörer, och vissa i Sverige kan ju dessutom leva på sin blogg, i Singapore förekommer nätt och jämt några samarbeten alls… Men vi hade en trevlig lunch tillsammans nere i China Town

china town

bloggträff

bloggträff 2

bloggträff 3
Det finns mycket ätbar mat i Singapore, men det finns mycket som är ”oätbart” också 😉

bloggträff 4
Några av bloggarna från Singapore. Killen som står till vänster om mig har en matblogg, han lagar inte mat, arbetar som engelskalärare på universitetet men tar fantastiska bilder och har 300000 läsare i månaden på sin blogg!

Efter lunchen bar det av till Kampong Glam, bilder därifrån kommer senare…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *