Sjutton år av lycka har han gett mig!

filip

GRATTIS!

Sjutton år! För mig är det helt ofattbart att detta lilla knyte som inte alls hade bråttom ut ur mammas mage har hunnit bli 17 år! I dag var det sjutton år sedan han såg dagens ljus för första gången och ända sen den dagen har jag älskat honom av hela mitt hjärta! Jag har fått upplevt så mycket tillsammans med den här skatten, vi har rest och haft så otroligt roligt tillsammans och den här killen är fylld med så mycket kärlek så det gör mig alldeles tårögd.

I helgen firade vi hans födelsedag enligt hans egen önskan, god mat, gott att dricka och en härlig efterrätt.

födelsedag 1

födelsedag 9

födelsedag 2

födelsedag 5

födelsedag 6

födelsedag 7

födelsedag 8
Tillsammans är vi oslagbara <3

I dag när det är din ”rätta” dag finns jag tyvärr inte vid din sida men jag vill säga ett stort grattis och hoppas du får en fantastiskt fin dag mitt hjärta!

Kram
Mamma

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

10 tankar om “Sjutton år av lycka”

 1. Så fint inlägg!
  Stort Grattis till sonen!
  Vår tjejja fyller tio i januari och det känns lite märkligt att lämna ensiffrigt för tvåsiffrigt..
  Men än är hon bara nio och vi ska ha jul först;-)
  Ha de så gott!
  Kram Anna

 2. Som sagt de är stiliga de där gymnasiegrabbarna från Vässan!!! Jag fick en klump i halsen för det går så fort,vänta du bara till nästa år när du skall boka smoking till julbalen,körkortettrillar in och studentmössan skall beställas…det dra i navelsträngen så att säga för det är sista gången med allt…:) Kram till dig och filip!! <3
  Ps jag fick nyss sms att körkortet var fixat tidigare i dag för min minsta …..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *