0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second
MODE… INREDNING… SERVICEMed tre enkla ord kan jag beskriva Tullhuset och det är just mode, inredning och service, för där får man allt i ett, nu vet jag att det är många som inte har möjlighet att besöka själva butiken, men dom har ju sin webbshop också, där är det också bra service och snabba leveranser, brukar själv beställa därifrån när jag vet att jag inte skall till Västerås på ett tag 😉
Som jag berättade så var jag ju till Tullhuset en kväll förra veckan för att hämta lite saker jag hade undanlagd och för att kolla in alla höstnyheter som kommit. Och då är det inte bara kläder, trots att det är det som det blir fokus på här bland alla mina bilder. Men kolla bara in den här fantastiska hörnan med Nicolas Vahé, skulle ha köpt med mig en del hem, men tiden gick och saker och ting glömdes bort, så det får bli nästa gång, han har ju såna fantastiska kryddor!

Det går även att köpa delar av Nicolas Vahé sortimentet på Webbshoppen
Tog en hel del pics i butiken som jag tänkte låta ”regna” över Er, under dom flesta bilderna hittar ni länkar direkt till webbshopen…
Here we go….

Skulle kunna tillbringa flera timmar i butiken, dessutom öppnar snart övervåningen med heminredning snart igen efter att den varit stängd en tid…
Efter ”regn” kommer solsken sägs det, men jag tänkte låta det fortsätta ”regna” bilder över Er, men nu bilder på vad jag själv valde till min höstgarderob… Hoppas ni hittar nåt som även skulle passa er 😉
Då kör vi igen…
Höstens jacka

Den absolut, lättaste och snyggaste vinterjackan är inhandlad! Mountain Works, supervarm men det känns knappt att man har någon jacka på sig…

Under jackan har jag kavaj från Hunkydory, topp och byxor 2nd Day

Kavajen finns tyvärr inte på webbshopen, hinner sälja slut innan dom ens packar upp den i butik, men för Er som är intresserad så kan ni ringa butiken så löser dom säkert det 😉

B-belt i vinrött finns i butiken

Njuter av det fantastiska vädret vi hade när vi knäppte alla dessa kort <3

Klänning från Hunkydory

Stövlar Primeboots

Snipp snapp snut så bar bilderna slut…
Hoppas att ni inte har tröttnat utan fått lite ideér över vad ni själva vill klä Er i under hösten och att det jag visat varit till lite hjälp 😉
Dags att vila från tangentbordet ett tag… Önskar Er en fin Lillördag raringar!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “HÖSTEN FINNS HOS TULLHUSET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »