0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Om jag vann massor av pengar!

 

vinst

 

Vad skulle ni göra om ni Vann över en halv miljard?  En halv miljard! Det är väldigt mycket pengar… Jag har många drömmar jag skulle vilja uppfylla och jag skulle absolut kunna tänka mig att vara ”ledig” från jobbet under en tid för att kunna få resa runt och få njuta under en tid. Det är lite lustigt det här med pengar, dom flesta av oss har svårt att prata om pengar, vad saker och ting kostar, hur mycket man tjänar osv. det ligger som en liten avundsjuka i oss på något sätt… Men om jag vann en halv miljard skulle jag med glädje dela med mig till mina kära och ta med dom på mina resor, jag har ju även en dröm att som ”äldre” inte bo i Sverige hela året… men dit är det nog några år innan jag kan infria den drömmen 😉 men jag hoppas den dagen kommer och då behövs ju lite pengar..
Att resa har för mig alltid legat mig varmt om hjärtat , nu senast var jag ju i Singapore och återvänder gärna dit, men ett ställe jag skulle vilja åka till är Seychellerna.

seychellerna

Jag köper alltid lotter av något slag till min pappa i julklapp och så tänkte jag även göra i år, hoppas han inte läser det här nu… men häromdagen fick jag ett tips om en sida här på nätet där man kunde spela Lotto och en massa andra roliga spel, jag vet inte om han gör det än idag, men när jag var mindre så fick jag alltid följa med och lämna i Lottoraden, men någon större vinst tror jag aldrig att han kammade hem, men man skall aldrig säga aldrig 😉 Så förutom alla andra paket han får så får det nog bli ett litet spel, kanske bosätter vi oss i Spanien hela familjen så jag kan förverkliga mina drömmar….

Vad skulle ni göra om ni vann?

Ha det gott!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Om jag vann …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »