0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

Happy Birthday

 

födelsedag 2

Ja förra helgen firade vi med glitter och glamour min födelsedag men med tanke på blogghaveriet har jag ju inte lyckats visa nåt från kvällen, så det tänkte jag göra nu istället. Som vanligt när jag bjuder in till fest så planeras det i minsta detalj, långt i förväg, för ingenting får missas! Årets fest gick som sagt i glittrets och glamourens tecken med en touch av Italien. Klädkoden för kvällen var naturligtvis festligt och glittrigt, ju mindre kläder och desto mer glitter, desto bättre! Och vad händer, jo in kommer mina härliga vänner, uppklädda till tänderna och med ett härligt festhumör. 16 partysugna personer tog plats i mitt hem och förgyllde min kväll (lite i efterskott). Nu kanske ni undrar varför jag valde just att det skulle vara en touch av Italien, jo det beror nämligen på att jag har kommit i kontakt med en kille som jobbar med ett koncept med Italienska pizzor, goda så man dör, och honom hade jag bokat för kvällen som skulle komma hem till mig och stå och baka och grädda pizzor.. visst låter det härligt? Det var det också kan jag säga, och väldigt uppskattat bland alla gästerna.
Så har ni någon fest där ni själva känner att ni inte vill stå och laga maten och vill bjuda på en riktigt god färsk Italiensk pizza så kontaktar ni honom Här (och han heter Pär)

Hela dagen gick åt till förberedelser, för trots att maten var ”klar” så skulle det vara lite tilltugg till drinken när gästerna kom och självklart ett dessertbord också.. man spar ju alltid det bästa till sist 😉

Men några pics från kvällen bjuder jag på här….

födelsedag

födelsedag 1

födelsedag 3
Ett svart fint paket från Skultuna som jag fick av gulliga Maria

födelsedag 14
”Pizza Pär” i full färd med att grädda pizzor till alla gäster

födelsedag 16

födelsedag 4

födelsedag 11

födelsedag 6
Tjejerna i ett rum och killarna i ett annat rum 😉

födelsedag 13

födelsedag 17

födelsedag 10

födelsedag 9

födelsedag 7
Fina Peter och ”glamour” Tina

födelsedag 5

födelsedag 15

födelsedag 8

födelsedag 12

födelsedag 19

födelsedag 18
Så mycket fina presenter som jag fick! Man kunde nästan tro att jag fyllde jämt 😉

Dessert

När pizzan fått lägga sig i våra magar var det dags för lite dessert. För kvällen hade jag gjort iordning smördegsknyten med nutella, Banoffee paj, Rocky Roads och lakritsmaränger med salmiaksås och vaniljglass….

födelsedag 21

födelsedag 22

födelsedag 23

Slutet gott allting gott, en trevlig kväll och en god natts sömn så var det bara att ta reda på dagen före…

Det var det om min dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

15 thoughts on “Happy Birthday to me…

  1. Stort GRATTIS i efterskott :). Härliga bilder ifrån det glammiga firandet!!
    Jag hoppas att du har haft en jättemysig adventssöndag.
    Kram Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »