0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

Första advent i min Lilla Casa

 

advent

Första advent, utan snö och kyla! Men första advent kommer varje år i alla fall, viket väder vi än har. Men nu är det väl ändå lite väl grått och trist, eller vad tycker ni? Lite snö som lyser upp skulle inte vara fel. I lördags bakade Lilla Skatten och jag dom godaste lussebullarna, receptet kommer senare i veckan och igår myste vi med goda lussebullar, glögg och en massa godsaker från delikatessboxen. Tycker det där lilla extra är så mysigt och när man dessutom får göra det med Lilla Skatten känns det extra lyxigt…

Tyvärr hann vi inte med någon julmarknad men det hoppas jag att jag kommer iväg på nästa söndag… det är också någonting som hör julen till. Sen börjar det ju bli dags att inhandla lite julklappar också, men lite av det klarade vi av i helgen. Både till Lilla Skatten och till Stora Skatten, även kära mamsen fick sig ett litet paket. Jag är ju så barnsligt förtjust i det här med julen och köper oftast alldeles för mycket julklappar 😉

Men för att återgå till våran 1:a advent så kommer lite pics från gårdagen..

advent 9

advent 8

advent 5

advent 4

advent 3

Det var så mycket gott från Delikatessboxen som kom i fredags. Förutom dom livsfarliga pepparkakorna från Åre Bageri så var det en krämig brieost, Coulommiers, en stilton ost, en halvmjuk kittost, Tomme du Berger, Skeppsholmssenap, strut från Åre chokladfabrik, fikonmarmelad och tryffelsalami.
Har ni inte provat boxen än så måste ni verkligen göra det! Passa på nu till julen och få något extra och gott till julbordet eller varför inte ge bort den i julklapp?!
All info om boxen hittar ni Här

advent 1

Hoppas ni också hade en riktigt fin 1:a advent. Ni missar väl inte adventskalendern som börjat här inne på bloggen idag, där ni kan vinna fina paket varje dag. Dagens kalender hittar ni Här

Annars har det varit en helt vanligt måndag, så där som (tråkiga) måndagar kan vara 😉 men jag har mycket roligt att se fram emot här i veckan, imorgon en bit mat med Carmen och julcocktail på Louis Vuitton senare i veckan blir det julbord på Grand Hotell  med Björn Skifs och sen avslutar jag veckan med ett event på fredagkvällen. Så för att orka med allting så slänger jag upp fötterna i soffan och bara slappar resten av kvällen…

Sköt om Er!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Första advent….

 1. Hallå där!
  Men ååå vilka fina bilder du tagit. Vilken skärpa!
  Å smarrigt ser det ut alltihop.
  Mysigt med att baka ihop.
  Vilken skojig vecka du har som väntar!
  Kram Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »