0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

1: a december 1:a luckan med julkänsla

julklappar

1: a december, nu är det bara 24 dagar kvar till julafton, vart har det här året tagit vägen? För att göra dom här dagarna fram till jul extra roliga så tänkte jag ha en adventskalender här på bloggen, så varje dag från och med idag och fram till julafton så får ni titta in till mig och ”öppna” en lucka och vara med och tävla och hoppas på att just ni vinner dagens julklapp….

Dagen efter tävlingen meddelas vinnaren under den dagens kalender. Vinnaren kommer inte att efterfrågas om ni inte meddelar mig samma dag, då dras en ny vinnare!

Bakom första luckan döljer sig detta fina paket från House Doctor som kommer från Kardemumma som gör att du får det riktigt fint under granen i jul.
Här kan ni vinna en julgransmatta som är vändbar och en julgransfot formad som en stjärna, (skulle vilja vinna den själv…)

house doctor

house doctor 1

house doctor 2

Och det ni gör för att få vara med och tävla är att ni skriver några ord om varför just du skall vinna och även delar tävlingen på dom ”sociala” medier ni har….
Samt att ni gillar och delar Kardemumma på IG och på FB

Missa inte och gå in och titta på allt fint som finns i Webshopen hos Kardemumma

Välkommen in på lucköppning varje dag fram till jul 😉

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

20 thoughts on “1: a december

 1. Åh va fin!! Jag vill vinna den här för jag och min pojkvän ska flytta hemifrån om en vecka, och mitt i all flyttkaos så vore det fint att få ha en hörna som andas julkänsla då vi båda älskar julen, med dessa, några paket och en gran så kommer allt kännas mycket lättare och mysigare. Jag gillar på Facebook och delar som; Dezirée Andersson Canth

 2. Åh vad fint! Jag har precis köpt mig en gran efter ett år i lägenheten. Ungkarl som man är så tar det tid, jag vill gärna överraska min tjej med massor av fina paket under granen, då vill jag att den ska vara komplett med matta och fot, nu står den bara platt på golvet med lite julgranskulor. Är det jul ska det vara på riktigt, inte halvdant. Mycket fin blogg. Har säkert ingen chans då jag varken var Facebook eller Twitter men Jah försöker . Ha en fin dag / linus

 3. Kört plastgran i många år men iår skall vi ha en riktig gran.
  Hoppas därför att få byta ut julgransfot och matta från 70-talet.

 4. Så himla fina! Skulle passa finfint hos mig då min gamla julgransmatta håller på att falla i bitar! Tack för en inspirerande blogg!

 5. Är i stort behov av en bra julgransfot! förra året trillade granen omkull och massor av fina glaskulor gick sönder 🙁
  Nu behöver jag en ny så de nya kulorna inte går samma öde till mötes. Håller tummar o tår.

 6. Hej!
  Jag skulle vilja vinna för vi har en gammal julgransfot vi fått efter min farmor. Julgransmattan har valpen tuggat sönder. Han hann med det i går när vi klädde granen. Snabb huligan!
  Gillar och delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Gillat och delat på instagram, malinsvenskbjorck.
  Ha en fin vecka!
  Mvh Malin

 7. Vår julgransfot är av äldre modell – jag skulle kastat den, men jag är för snäll – för gran vill ungarna naturligtvis ha – med en ny matta skulle även jag bli gla!

 8. Så fina saker det finns hos Kardemumma. Vill gärna vinna julgransfot så vi slipper hänga julgranen i taket i år. Gillat o delat både på FB och IG. Kram Jessica O

 9. *****Vi vattnade och vattnade vår gran förra året och tyckte den var vääääldigt törstig. Det visade sig att julgransfoten läckte……….genom matta och rakt ner på ekgolvet. Som blev helt vattenskadat…….Golvet är nu nyslipat, men en ny julgransmatta och julgransfot står ju på önskelistan förstås.*****
  Hoppas på tur! Kram L

 10. Den julgransfoten är så fin. Skulle gärna vilja sätta granen i den. Jag har i flera år tänkt köpa en ny julgransfot, men det blir aldrig av. Mycket beror nog på att det är så många andra utgifter den tiden på året, så man unnar sig inte att köpa den. Tycker det är fint av dig att göra en adventskalender:)

 11. Använder inte IG (Instagram?) eller FB men testar ändå:) Jag skulle vilja vinna eftersom vi för första gången skall fira jul här hemma med 2 nya små familjemedlemmar, och då vill vi försöka skapa tradition och saker som barnen kommer att komma ihåg när de blir vuxna. Vi skall försöka satsa på julsaker som känns rätt år efter år och som håller!

 12. Å vad roligt med julkalender. Suck väldigt fin fot och mattan var ju så fin , skulle jätte gärna vinna . Bytta ut den gamla jute mattan med tryckta tomtar och trasig kant och den gröna gräsliga foten som jag varje år försöker dölja när julklapparna är utdelade och borta under granen. Tänk vad jag skulle chocka framför allt mina utflugna barn och jag själv skulle bara sitta och leka med mitt lilla barnbarn som fyller 1 år på själva luciadagen och snegla på den nya mattan och julgransfoten i ögonvrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »