0 0
Read Time:51 Second

Jotex gör det igen!

 

inredning

 

Jotex gör det igen! Levererar inredning inför SS15. Inför varje säsong så kommer Jotex med nya härliga inredningsdetaljer. Och för varje säsong blir det bara bättre och bättre, hur det nu kan vara möjligt 😉 Men nu har dom alltså gjort det igen och det som kommer inför våren 2015 är bara så snyggt och med helt fantastiska priser! För att vara med från början och inte riskera att bli utan så kommer dom smygsläppa delar av våren redan vid jultid. Så håll koll på deras webbshop!

Så nu går det fort mellan svängningarna, ena dagen skriver man om advent och julbak och pyssel och nästa dag om vårens inredning, men det är ju så det är, allt presenteras så långt i förväg. Så ikväll bjuder jag på några härliga bilder som andas vår och sommar..

inredning

inredning

inredning

jotex 11

inredning

jotex 5

inredning

inredning

jotex 8

inredning

jotex 6

Som ni ser så har vi nått att se fram emot i vår också… men fram till dess får ni njuta utav kommande jul och nyår och förhoppningsvis lite snö.

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Jotex levererar sommar

  1. Å så härlig inredningsinspiration! Skulle behövas mer skandinavisk inredningsstil här i Skottland enligt mig:) Det är ganska murrigt här. Mysigt men det är härligt med den ljusa avskalade skandinaviska stilen också…

  2. Den bästa av bloggar. Så å mycket inspiration. Själv är du ju en riktig kalaspingla med alla din fina outfits. Väntar ivrigt varje fredag på veckans………

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »