En doft för alla tillfällen

0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Jag älskar dofter! Kan inte få nog, i alla rum står det antingen ett doftljus eller doftpinnar som sprider ”kärlek” och ger den där extra mys känslan i mitt hem. Nu senast gjorde jag en beställning från K.Lundqvist för att prova lite fler av deras dofter. Självklart är dom utspridda på olika ställen här hemma, dom byter plats beroende på vilket ”humör” jag är på och beroende på tillfälle. Jag försöker sätta så mycket kärlek och känslor i mitt hem så alla skall känna sig välkomna och ”hemma”.  Jag skall försöka återge mina känslor för dessa dofter och varför jag placerar dom där jag gör..

Först ut är Love Edition

hilke indesign 5

Har haft den förut och tröttnar aldrig på den, en doft som påminner om barndomen då man på lördagar fick gå på kiosken och köpa lördagsgodis, helt ljuvlig och passar egentligen i alla rum, men den får alltid stå på köksbordet när jag har gäster och vi skall njuta av en fikastund med nybakt fikabröd, den kombinationen är oslagbar!

 White Pearls

k.lundqvist 1

Den står alltid på bordet i vardagsrummet, där sitter jag oftast när jag är hemma, både när jag jobbar med bloggen och när jag behöver få landa och hämta energi. Den här doften, en doft av bland annat liljor och citron, ger mig ett lugn och en doft av nytt och fräscht. Andas stil och klass.

Afternoon Tea

k.lundqvist 2

Afternoon Tea, finns det något bättre! Ni hör ju bara på namnet hur lyxigt det låter :-). Varje dag jag kommer hem ifrån jobbet så behöver jag alltid fortsätta jobba en stund och då sitter jag antingen vid köksbordet eller vid mitt skrivbord i hallen, med en kopp te, så därför har jag denna doft på två ställen, ljuset står på köksbordet och doftpinnarna på skrivbordet. Den här doften får mig verkligen att bli på bra humör, den tar mig till en eftermiddag på ett mysigt ställe där jag sitter och njuter av en Afternoon Tea, fast jag i själva verket sitter hemma :-). Den är helt ljuvlig!

k.lundqvist

Black Cashmere

k.lundqvist 3

Black Cashmere – sexy sexy!
Den här doften har ett djup och en doft av åtrå, sexighet och manlighet. Lite farlig… Därför har jag den stående på en bänk med ”guldpistol” tavlan i bakgrunden för att få den här känslan av att ”här kan allting hända”.. Svart som synden! Me like!

Några nyanser av dofter! Oftast pratar man och tid och rum, men tänk istället tid och doft, ta dig tid att känna doften och ge dig själv ett lugn och välbehag. Bli din egen Ferdinand helt enkelt 🙂
Dofterna finns att beställa HÄR

Kram
Helen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »