0 0
Read Time:2 Minute, 15 Second

Tree Top Walk

 

utflykt 2

Tree Top Walk – Promenad bland trädtopparna

Jag har totalt tappat min resa till Singapore i samband med bloggflytten, finns lite grann kvar jag vill visa. Det jag skall visa idag är en promenad vi tog ovan trädtopparna, dagen till ära på min födelsedag.
Tree Top Walk är en av höjdpunkterna av flera vandringsleder i MacRitchie. Den högsta punkten som mäts från trädens ”golv” når upp till 25 meter. Vi tog den korta vägen upp till Stationen som tar en igenom den hängande bron och sedan ned tillbaka på den andra sidan och den promenaden tog nästan 1,5 timme. Så skall ni besöka den här vandringsleden skall ni ha bra skor, mycket vatten och INTE vara höjdrädd. Jag kan säga att min mor hade dött på sekunden, hon kan knappt kliva upp på en pall 😉

Men här vandrade vi i regnskogen och stora skyltar varnade för att man absolut inte för besöka området vid regn och blåst då stora träd kan fall över en…

Men det var en härlig upplevelse att få gå här uppe, så högt har jag nog aldrig firat min födelsedag 😉

utflykt 1
Josephine, våran härliga guide som följde oss under hela veckan och visade oss alla pärlor i Singapore

utflykt 6

utflykt 3

utflykt 4

utflykt

utflykt 7

Efter den härliga promenaden ovan trädtopparna bar det av till en härlig Indisk restaurang Muthu´s Curry där det serverades en fantastisk Chicken Tikka Masal och ett glas kallt vitt vin…

utflykt 9

utflykt 10

utflykt 8

Detta härliga gäng fick jag både umgås med i en vecka och fira min födelsedag tillsammans med. Det här var våran sista dag i Singapore och som ni läst om tidigare så firade vi även en stund på kvällen, innan avfärd till flygplatsen, på det enorma hotellet Regent och deras bar Manhattan.

Men hur kom det sig då att vi, dessa ”omaka” personer förenades i en resa till Singapore. Jo alla vi bloggar och blev kontaktade av Singapores Turist byrå (via deras PR byrå) som frågade om vi ville åka över till Singapore, uppleva dess kultur och miljö och sprida det vidare i våra hemländer. Och lyckligare än vi kunde ingen vara! Så i sällskapet var det jag och Hanna från Sverige, vi hade en tjej med oss från Danmark, en kille och två tjejer från Frankrike och tre tjejer från London, varav en var bosatt i Singapore. Så på den vägen var det… En fantastisk upplevelse… one in a life time!

Så i stort så är mitt reportage från Singapore klart, några bilder kanske dyker upp här och där men i det stora hela är det vad jag hade att bjuda på från Singapore, hoppas ni fått inspiration och en dröm om att besöka detta härliga land, jag kommer absolut att åka tillbaka!

Kram
Helen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Tree Top Walk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »