0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Make Up Store – Showroom

 

make up stor

 

Make Up Store har slagit upp portarna till sitt nya Showroom på Söder här i Stockholm. När man kliver in genom dörrarna är det som att komma in i en annan värld, skulle kunna tänka mig, utan att veta, som att gå in i ett showroom i New York hos någon av dom kändaste designerna. Med tre ord kan man bara säga… wow!! Det var helt amazing, inte ett ord kommer över läpparna! Kvällen bjöd på champagne i glas som Mika själv hade designat, goda snittar och tilltugg, en magisk show fylld av flärd där kläderna hade sytts upp just för den här visningen, endast för Make Up Store och make upen på modellerna kom helt till sin rätt. När vi kom till showroomet visades vi in i ett rum som var så designat och genomtänkt där minglades innan showen skulle börja…

make up store

make up store 1

make up store 2

make up store 3

make up store 4

make up store 5
Dom fantastiska champagneglasen som Mika själv hade designat.

Time for the show…

Sen var det alltså dags att gå in och sätta sig, fick plats på ”front row” och hade catwalken framför mina fötter, Mika själv stod och hälsade oss välkomna till showen. Som jag skrev tidigare så hade alla kläder sytts upp just till visningen och helt sydda i färgerna som speglade vårens makeup. I mars månad finna makeup kollektionen ute i deras butiker och det blir fyra olika serier. Några härliga bilder från showen och makeupen.

make up store 9

make up store 8

make up

make up store 13

make up store 17

make up store 11

make up store 15

make up store 12

make up store 14

make up store 18

Visst ser det helt magiskt ut?

Efter showen blev vi visade ut genom deras kontor och en väntade goodiebag… och i den här miljön skulle jag också kunna tänka mig att jobba 😉

make up store 19

make up store 20

Ha en fortsatt fin dag!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Make Up Store

  1. Vilket liv/jobb Du får leva, och vara med på att lyxiga tillställningar och resan…. Så himla kul och spännande! Ja, den goodiebagen gick nog inte av för hackor från den underbara tillställningen. Bröllopsklänningarna var ju bara så sagolika!!! Tänk att få gå fram till altaret igen med maken… och en sån klänning!!!!
    Va…? Vann jag smyckerna!??Åhhh, så fin jag ska bli till kommande fester! Tack!!
    Ha det gott vännen, kram Kate
    Mailar adressen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »