0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Björn Skifs i Vinterträdgården

 

Grand 2

 

Björn Skifs lever fortfarande kvar i våra hjärtan, han är en charmens man som förmodligen vrider huvudet på några medelålders kvinnor och får många att hänga med i hans låtar. I förra veckan var jag  på julbord i Vinterträdgården på Grand och uppträdde gjorde Björn Skifs. Det var helt fullsatt i matsalen och stämningen var på topp. Julbordet var ett av dom bättre vi ätit och trots att det var så mycket folk var det rent och fräscht och maten byttes ut mot nya formar innan det gamla tagit slut. Stil och klass helt enkelt. Nu börjar kanske julborden gå mot sitt slut för många men en sak att tänka på till nästa år är att kanske boka på Grand och Vinterträdgården för varje år brukar dom ha en artist som uppträder i samband med julbordet… bara ett litet tips. Inte heller denna kväll bar jag på min STORA kompis utan måste tyvärr bjuda på sämre telefonbilder.. ledsen för det
Innan middagen tog vi ett glas champagne i Cardierbaren för att känna på den härliga julstämningen som infann sig på Grand.

Grand

Grand 1

grand 8

grand 6

Grand 4

grand 5

grand 9
Träffade fina Maria där

grand 10

En härlig kväll med mysig musik och proppmätta magar.

Ikväll är det tisdag och det blir en lugn sådan då jag precis kommit hem efter två dagars konferens.

Ha en skön kväll raringar.

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Björn Skifs

  1. Den mannen kan leverera han!! För några år sen hade jag bokat toppenbiljetter och hotell för mig och min make till Björn Skifs, och vad händer….. Maken åker in för brusten blindtarm, så vi fick lämna över paketet till några vänner. Sen har det inte blivit av att boka något nytt, så det kanske är dags nu då!!
    Hoppas Du ligger i soffan och viftar på tårna nu, och tar igen dig!!
    Kram Kate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »