0 0
Read Time:52 Second

10:e december och lite sportigare

tio

I dag tänkte jag att vi skulle börja tänka på våra nyårslöften och vad vi brukar vilja göra när helgerna är över men först skall vi presentera gårdagens vinnare av dom gosiga tofflorna från Beach House

STINA POLVI

 

GRATTIS!

Maila mig din adress och ditt telefonnummer på vitaestilo@gmail.com  så kommer julklappen med posten.

NY VINNARE!

Sen har vinnaren från måndagens tävling från Vision Haircare inte hört av sig så där har jag utsett en ny vinnare och det är

Anna-Karin Näström

Maila mig din adress och ditt telefonnummer på vitaestilo@gmail.com

Ja som sagt, efter alla helger och goda middagar brukar nyårslöftet vara att vi skall börja träna igen! Därför tänkte jag idag lotta ut en sport-bh och en sport trosa från Pierre Robert

sport bh

trosa

Så ligg inte på latsidan nu utan skriv en motivering varför just du skall vinna och tala även om för dina vänner att dom kan gå in här på bloggen och vara med och tävla i julkalendern 😉

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

28 thoughts on “10:e december

 1. God morgon på dig 🙂
  Detta set skulle jag vilja vinna till min tonårsdotter. Hon sportar för fullt och klagar på att träningskläderna inte håller. Nu har hon dessutom börjat köpa sina egna kläder så prioriteringen kanske inte är så stor på kvalité. Därför skulle det vara kul om hon detta fick så kanske hon upptäcker att kvalité gör en väldigt stor skillnad och ibland kan det löna sig att lägga en extra peng 🙂

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Hälsningar Frida

 2. När jag såg detta inlägg så gjorde jag en min
  Jag tror att det liknade någon form av flin
  Detta var ursnyggt och håller dessutom mina två små vänner på plats
  Denna klapp behöver jag, blev min slutsats!
  Heja heja 😀

 3. Åh vad härligt att under vara fin
  även på träning man får en glad min
  hoppas att turen på min sida är
  när jag i plaggen redan blivit kär

 4. MÅSTE. BÖRJA. TRÄNA. NU!
  Men tanke på att senast inköpta träningskläder är från sent 90-tal (!) är det dags för rivstart i starkt rosa!

 5. Vilket fint set, skulle ju passa mig perfekt när jag går på mina gym-pass och klasser. Jag älskar deras produkter.

  Jag har delat och tipsat!!

 6. Verkligen fina. Skulle behöva nytt. Tränar 3 pass i veckan och powerwalkar 3-4 går i veckan. Det blir mycket svettiga kläder. Ett extra set är aldrig fel. Hoppas på ny tur. Mvh

 7. Efter ett år med träningsförbud pga bäckenskada, hoppas jag att få komma igång eft nyår.. Dessutom ökar motivation med bra träningskläder så nu hoppas jag på riktig tur!!

 8. Detta är precis vad jag behöver. Med två döttrar som liksom jag tränar och de bor varannan vecka hos pappa så blir det ofta att de glömmer sina sport bh:s och lånar sedan av mig. Och när jag då ska träna så har jag ingen att ta på mig. Denna snygga sport bh skulle jag se på långa vägar och då kunde jag lägga unden den på ett väl utvalt ställe och sedan får de låna de andra. 🙂 Så mycket enklare för mig att träna och jag har ingen bortförklaring att jag inte har någon sport bh. 🙂

 9. Hejsan !

  Snyggt sportset. Tränar en del yoga och löpning.Viktigt att man då har skönt under när man tränar. Ska inte sitta åt och klämma eller på annat sätt vara obehagliga Skönt ,mjukt och behagligt vill jag att det ska vara .Dessa ser verkligen sköna ut och fin färg också Sedan är det roligt att kunna vara lite fint klädd även när man tränar.

  Vänligen Carola Erdestål

 10. Jag har jättesvårt att hitta snygga och bekväma underkläder till träningen. Ju större bröst man har, dessto svårare och framförallt dyrare blir det att hitta något som faktiskt sitter skönt och hjälper till med support för brösten.

 11. Jag är gärna med och tävlar! Att träna är ett av mina största intressen. Har dock inte speciellt mycket pengar till nya, fina träningskläder utan det är väldigt sällan jag unnar mig nåt nytt. Vore verkligen kul att vinna detta set, känns ju ännu roligare att träna om man känner sig snygg också! 🙂

 12. Sköna underkläder kan man inte få för många av. Jag tränar på som vanligt med styrketräning och olika pass, gillar grit och bodybalance. Delar på fb.

 13. Jag har inte testat deras sporttop eftersom jag mina bröst är större än de borde!
  Därför tar det emot att betala (inte jätte mycket men) dyra pengar för något jag inte kan använda. Det skulle verkligen vara toppen att få testa dessa för de verkar toppenbra!

 14. Har nyligen blivit mamma och nu får jag äntligen börja träna igen. Behöver något bekvämt och snyggt som passar mig nu!

 15. Jag är gärna med och tävlar! Jag är gravid och får en liten i januari. Efter det vill jag gärna komma igång och träna lite och nya fina träningskläder är alltid en bra motivation.

 16. Jag vill vinna för att jag i år äntligen kommit igång med träningen och inser varje pass att jag behöver uppdatera garderoben. Därför investerade jag i ett nytt träningsset, men nu under hösten så har mina bröst gått upp en kupstorlek och därför passar i princip ingenting längre. Jag har varit tvungen att köpa flera nya bhar, men nu säger min universitetsstudent plånbok nej, så jag hoppas att kunna få vinna nya sportunderkläder!

 17. Så snyggt sportset!
  Jag skulle vilja vinna för att jag i år äntligen kommit igång med träningen och gått ner i vikt så därför skulle jag behöva nya sportunderkläder som passar lite bättre! 🙂
  Hoppas på tur 🙂

 18. Jag har endast träningskläder men inte sportbh och trosor
  så jag kan gott säga att mina underkläder inte luktar som rosor
  utan mer svettigt och lort, efter motionspasset jag gjort
  snälla, låt mig få vinna fort!

 19. Jag älskar nya sportkläder, det gör en verkligen motiverad till att gå till gymmet och kämpa extra länge. Och dessa sportunderkläder har jag hört att dem inte alls känns när man har dem på sig. Så både bekväma och snygga alltså. Kan det bli bättre än så?! Mvh Sofie T

 20. Jag är gärna med! Mitt nyårslöften förra året var att börja träna och äta nyttigt och jag har varit jätteduktig! Har aldrig mått och sett såhär bra! Men dock så har jag inte köpt nya träningskläder sen i maj och jag känner att jag förtjänar en sport bh och trosan som en belöning på mitt hårda arbete! 🙂

 21. Jag dansar 5 dagar i veckan, alltid mer än 2 timmar per dag. använder för tillfället två tycken sportBhar för att dom blivit så utslitna så för att kunna använda dom så måste jag ha på mig båda två samtidigt.. skulle vara skönt med ett nytt sett. 🙂

 22. Det här är en perfekt tävling för mig, som just konstaterat att mina träningskläder behöver uppdateras.

 23. Träning är toppen, både för kroppen och knoppen. Nyårslöften är sådär, kanske därför mina mål för året ofta inte bär. Jag gillar att springa, men det är svårt att hinna.
  Skola och plugg, inte konstigt att det inte hinns ett dugg.
  Men här jag nu sitter och hoppas, på att vinstlistan toppa. Så att träningen kommer fram, iallafall lättare till hands.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »