0 0
Read Time:43 Second

3e advent 1

När tredje ljuset brinner står julens dörr på glänt…. och nu är vi ännu närmare jul än vad vi var i söndags när det var tredje advent. Men jag hänger inte riktigt med  och dygnen har bara 24 timmar 😉 Men i söndags var det som vanligt mys med glögg, pepparkakor, lussebullar och choklad. I dag är det mindre än en vecka kvar till julafton, häromkvällen gjorde jag ännu mer Rocky Roads och lite knäck. Julskinkan har inhandlats och skall grillas och göras iordning i helgen. Köttfärsen är även den inköpt så det skall rullas köttbullar för fullt. Risgrynsgröt och Ris a la malta är också ett måste.. tjohoo… jag tycker det är SÅ kul!!

3e advent 2

3e advent

I kväll är det ”Tomtenatta” i butiken GEIST ute i Barkaby så då finns jag där och minglar runt 😉

Ni får ha en fin kväll raringar <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »