0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

el taco truck 1

El Taco Truck, genuin mexikansk mat lagad med kärlek! Har ni provat den nya streetfood maten som kommit till huvudstaden? Inspirerad av den vällagade streetfood maten i Usa. Jag säger bara wow! Rackarns vad gott det var! Fyra små goda tortillabröd fylld med chicken chipottled, avocadocreme, syltlök, chili, lime… jag det går inte att förklara, den måste upplevas. Idag finns dessa skön truckar i Täby Centrum, på gärdet och på Nybrogatan 57. Så är ni sugen på nåt snabbt, enkelt och gott så skall ni absolut leta reda på dessa rosa truckar 😉

el taco truck 2

el taco truck 3

el taco truck

el taco truck 4

Så här berättar killarna själv om hur idéen kom till …

”Hur El Taco Truck kom till…

Grundarna Nikola och Bolle brinner för matlagning och har båda en lång historia inom restaurangbranschen.

Bolle har tidigare arbetat som restaurangchef för välrenommerade krogar som Riche, Teatergrillen och Taverna Brillo. Nikola föddes i soppskålen och växte upp i köken på de Stockholms krogar hans pappa grundat.

Efter att båda jobbat och bott i USA och förtrollats av vällagad streetfood, framförallt det rika mexikanska utbudet, kom de hem och förvånades över att varken streetfood eller mexikansk mat knappast existerade i Sverige – Obefintligt i kombination.

Visst har vi en kultur med en försvenskad taco-fredag, men tyvärr är det bara en halvfabrikats illusion av den äkta, genuina skatt det mexikanska köket har att erbjuda!

Nikola och Bolle hade därför länge en dröm om att någon gång introducera det Mexikanska köket och streetfood i Sverige.

Efter research, flera långa samtal med politiker, byråkrati, jakt på den perfekta trucken och total renovering av denna blev Stockholms och kanske Sveriges första mexikanska foodtruck äntligen till:

El Taco Truck”

Som sagt, missa inte denna truck! Ett litet tips från mig så här på måndagmorgonen 😉

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »