0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

zara 1

ZARA har startat sin mellandagsrea och där ramlade jag in när jag var på stan och fyndade ordentligt, förutom några härliga fynd på ZARA en härlig lunch, trevligt sällskap så blev det lite shopping på Louis Vuitton, så kortfattat så var de en fantastisk lördag på stan 😉 Var faktiskt ganska skönt och komma hemifrån, bort från jul och julmat och bara få gå runt och njuta av ledigheten. Det är dock ganska kallt här, igår kväll när vi var ute och sprang var det nästan 8 grader kallt, det är ju kallt i huvudstaden 😉 skämt och sido, kvällen innan var det 13 grader… brr! Man är inte van med kylan efter den milda hösten. Men nog om detta, nu tänkte jag visa vad jag fyndade. En grå stickad tröja, en poncho och en rosa kappa med päls, allt som jag har gått och tittat på under hösten och vintern och nu var det REA, det gillar jag, när jag hittar det jag verkligen vill ha. Ibland är det lätt att handla för handlandets skull just för att det är REA, men det gjorde jag inte den här gången 😉

zara

zara 2

zara 3

Söndagmorgon och inga planer för dagen! Har faktiskt ingen aning om vad dagen har att erbjuda, men med tanke på all julmat så får det nog även idag bli en PW/jogginrunda….

Ta hand om varandra <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “ZARA – dagens fynd

  1. Tack fine Lotte!

   Dom är nog ganska normala i storleken, jag har S, tyckte att XS blev lite trång.

   God fortsättning.
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »