0 0
Read Time:57 Second

Julafton två gånger är ju det bästa man kan tänka sig när man som jag bara älskar julen! Tänka att få duka upp dessa härliga bord flera gånger, både till frukost och till middag. Men nu när julen är ”förbi” så är jag lika glad för det. Jag älskar julen och alla dessa bestyr men samtidigt som julafton passerar så passerar även jag julen, då vill jag ha ut allting igen så jag får börja inreda med det ”gamla” igen 😉 Men än så länge står allting kvar, tänkte låta Nyårsafton passera sen så börjar jag nog ”jula ut”.

julafton nr
Det är inte mycket som slår julfrukostarna, med skinksmörgås, goda ostar och julgröt….

julafton nr 1
På bordet står alltid lite smått och gott under dom här dagarna, alltid lika svårt att hålla fingrarna i styr 🙂

 julafton nr 4

julafton nr 2

julafton nr 5

Efter Kalle Anka väntar alltid ett gott julbord och vad händer sen… jo! Jultomten kommer, och i år var han riktigt riktigt snäll <3

Louis Vuitton 1

Men som sagt, nu är julen över men ännu väntar några sköna lediga dagar och snart har vi Nyårsafton också…. då blir det en kort liten resa för vår del, längtar redan <3

Kram allesammans!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Julafton två

  1. Du har så vackert och fint hemma. Verklig smak. Jag älskar julen precis som du. Men jag vill gärna ha jul till det att trettondagen är över. Det är ju också en julhelg, liksom. Men från den 7/1 då jular jag ut. Dock inte i år då vi har bjudit vänner på julgransplundring den 10/1 så då måste julen vara kvar. Ha en bra början på 2015.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »