Lördag hela veckan, ja i stort sett så har semestern sett ut så, lördag hela veckan! Här har vi inte frågat vad det är för dag utan här har vi tagit dagen som den kommit, har vi velat ta en glas rosé så har vi gjort det, har vi känt för att åka på utflykt för att äta glass så har vi gjort det, har vi velat gått ut och äta så har vi gjort det, och det var precis vad vi gjorde här i veckan, närmare bestämt i torsdagskväll fick vi förfrågan om vi ville följa med ut och äta på Public, en bit god mat, något gott i glaset, trevligt sällskap och live uppträdande, det kan inte bli så mycket bättre en torsdag :-). Så har dagarna sett ut den sista tiden, en hel del utflykter och igår en härlig middag hemma med vänner, men nu börjar jag få lite ångest, det är söndag och imorgon bitti skall jag upp igen, börjar i och för sig med en tidig timme på gymmet men sen är det allvar igen… men det bästa med veckan som kommer är att jag även då har mycket att se fram emot, träffa väninnor, ut och äta och sen på torsdag kommer lilla skatten upp och hjälper mig på jobbet, en hel dag tillsammans trots att vi skall jobba, men vi får i alla fall många timmar tillsammans <3

Men nu var det torsdagen vi pratade om 🙂

public åkersberga

public åkersberga 1

public åkersberga 2

public åkersberga 4

public åkersberga 5

Trots dagens ångest så skall det ändå bli skönt att komma tillbaks till lite rutiner när det gäller både träning och mat 🙂

Ha nu en fin söndagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

One thought on “Lördag hela veckan

  1. Härligt med semester. Men nu kallar verkligheten även för mig. Ångest javiss men även viss spänning. Och många kul saker händer ju även när man jobbar.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *