0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

happy new year

HAPPY NEW YEAR HAPPY NEW YEAR… Ja då var vi då inne i 2015, kan undra hur lång tid det tar innan man slutar skriva 2014 😉 Har ni gett några nyårslöften? Det har jag (nästan) inte gjort, men jag hoppas på lite utvecklingar på olika håll under året, så jag går in i det här året med att det finns många nya möjligheter. På självaste nyårsafton tog vi färjan från Grisslehamn över till Eckerö på Åland och vidare upp till Havsvidden. Har ni varit på Havsvidden någon gång? Det är så fantastiskt vackert, härlig miljö och en mat som är  av det bättre. Där tillbringade i alla fall vi ett dygn och blev så bortskämda. Checkade in i sviten, började eftermiddagen med en Afternoon Tea, fortsatte sedan ner till Spa avdelningen för att njuta i utomhus jacuzzin precis nere vid havet, efter det gick vi upp på rummet och fortsatte bada i jacuzzin vi hade på rummet, drack lite champagne, åt lite snittar och hade det allmänt bra innan det var dags för kvällens nyårssupé som bestod av fem rätter. Som vanligt så blev det ju väldigt mycket bilder, typiskt mig 😉 så jag delar upp dom i två, här får ni se från själva nyårsafton med mat mm och sen kommer det bilder i ett annat inlägg och miljön runt omkring. Hoppas det blir bra 😉

Havsvidden 3

Havsvidden 12

Havsvidden 13

havsvidden 14

Havsvidden 15

Havsvidden 17

Havsvidden 18

Havsvidden 23

Havsvidden 16

havsvidden 19

Havsvidden 20

En av kockarna för kvällen, Christina Sveholm som sedan i höstas är tillbaka på Havsvidden bland grytorna igen, han och hans kollegor stod för den gudomliga 5 rätters supén, den var så fantastiskt god från första tuggan, kunde riktigt känna ”Nobelmiddagen”  i alla maträtter som serverades. Till supén hade dom även tagit fram ett dryckespaket passande för kvällen, även det smakade helt gudomligt. Så alla smaklökar för kvällen blev tillfredsställda 😉

havsvidden 24

Havsvidden 25

HAPPY NEW YEAR mina fina läsare <3

Vi ses snart igen!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “HAPPY NEW YEAR

  1. Mmmm, så gott och lite lyxigt att både bli serverad och få äta så god 5- rätters meny på själva nyårsafton.
    Önskar Dig ett riktigt Gott Nytt 2015, kram Kate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »