FREDAGSMYS! Ja på fredagar är det fredagsmys, i alla fall hemma hos mig. På nåt sätt vill jag alltid mysa, och så blev det även i fredags. Efter en härligt ledig dag som började med en ”dammsugning” av ansiktet, ren och len blev jag 😉 så bestämde vi oss för att gå till en restaurang ”i kvarteret där jag bor” och äta lite Indiskt, som vanligt blev det Chicken Tikka Masala och lite Naanbröd. Det är ju så gott! Efter det sjönk vi ner i en varsin stol framför bioduken och tittade på Sune i fjällen, innan det var dags att gå hem och mysa lite till 😉

fredagsmys 1

fredagsmys 2
Sune i fjällen

Sune  filmerna är alltid en Sune film om ni förstår vad jag menar, men på nåt sätt måste man ändå se dom, får man får ju sig ändå några goda skratt, så har ni inte sett den och vill se en lätt film i allskönsro, se den!

Borta bra men hemma bäst. I kylen låg en av alla fina champagner jag fick när jag fyllde år och väntade på att få öppnas… det smakade väldigt gott till fredagsmyset 😉

fredagsmys 4

Annars har helgen varit lugn, var hos fina vänner på en fantastisk middag igår och nu är det i stort sett bara att räkna ner dom sista lediga dagarna innan ”allvaret” sätter igång igen, men imorgon är det ju den STORA Dagen….NK rean börjar, och den får man ju inte missa!

Ha en skön söndag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Fredagsmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *