I glada vänners lag

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

I glada vänners lag

I glada vänners lag – tänk vad tiden med vänner betyder mycket! I lördags var vi hembjudna till ett par vänner, P och T, dom är alltid så sociala, trevliga, omhändertagande och välkomnande. Så en lördag kväll i glada vänners lag blev det verkligen. Champagnen flödade, en hembakad osttårta med salta kex inledde kvällen, en kväll som visade sig skulle bli väldigt lång… klockan var 02:30 när jag kröp ner i sängen, och när det hände senast det vet jag inte, men det fick jag lida av på söndagen när jag gick där med min huvudvärk 😉
Middagen bestod av en fantastisk soppa med vitlöksbröd och desserten var vaniljglass, varm hjortronsylt och hembakta knäckflarn, å vad vi njöt, hela kvällen, av både mat och sällskap. Älskar att umgås med människor som fyller en med energi och där tiden bara försvinner, vilket den gör när man har roligt.


I glada vänners lag

Fina T bland grytorna

middag 3
Medan det var ”killsnack” i soffan…

middag 2
Kan vara en av orsakerna till söndagens huvudvärk 😉

middag

middag 4

middag 5

Goa vänner och god mat förgyllde alltså våran lördagkväll. I dag är det helgdag igen, den sista av många på länge, men nu börjar ett nytt och nyttigare liv. I går kickade jag igång ett nytt Kickstarts program för 2015 av Ulrika Davidsson som jag skall köra i två veckor. Tänkte skriva och berätta lite mer om det vid ett annat tillfälle då det är många som skrivit till mig och vill veta lite mera, så det kommer…

Nu hoppas jag att ni vår en fin dag tillsammans.

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “I glada vänners lag

 1. Jaaa lite tips på Kickstartsprogram är precis vad man behöver :=)
  Fyndade du något på NK rean?
  Nu njuter vi av sista ledighetsdagen!
  Kram Lena

  1. Kul! Kommer i nästa vecka när jag fått ihop lite matbilder mm.
   Ja, det blev lite shopping 😉 Kommer på bloggen imorgon.

   Kram
   Helen

 2. Jag har suttit och läst och fingrat på Ulrikas Kickstartbok idag, finns ju lite olika program däri. Men jag fegar lite, det är så himla tufft med vissa saker att följa men försöker man inte så…. tipsa gärna vad som går bra och som är det jobbigaste för dig! kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »