0 0
Read Time:53 Second

chanel

CHANEL – Ett modehus som grundades 1910 av Gabrielle Bonheur – Coco Chanel
Coco Chanel började ju sin karriär med att driva en framgångsrik hattaffär, istället för dom stora överdådiga hattarna började hon tillverka små enkla hattar utan en massa detaljer. Hon skapade också den sportiga looken för kvinnan också så att det ansågs snyggt att vara solbränd. Hon skapade också den quiltade väskan 2.55 som idag representerar Chanel. Coco dog 1971. Och som säkert alla vet så är Chanel idag både känt och dyrt 😉 Men jag kan ändå inte låta bli att slå ett slag för Chanels makeup. Jag tycker den håller hög klass och man överlever prislappen. Så idag tänkte jag tipsa om lite makeup som jag tycker väldigt mycket om och det är framförallt deras läppstift, lippgloss, ögonskuggor och rouge…..

makeup

nagellack

chanel 3

Chanel 4

Jane Iredal

Jane Iredale
Måste även få slå ett slag för den fantastiska Gel Eyeliners från Jane Iredale, den är helt underbar att jobba med. Den finns bland annat på Kicks

Bästa resultatet får du dessutom med den här Penseln

pensel

Lite makeup tips för Er som önskar 😉

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

9 thoughts on “CHANEL

  1. Jättefina tips! Chanel-läppstift har dottern en hel samling med, hennes favorit 😉
    Så himla snygg du är i inlägget tidigare! Finfina kappor! Zara har mycket snyggt, i lite dammig klassisk stil, tycker jag! Men jag ”glömmer” lätt bort den butiken, tyvärr… mellandottern gillar den, så det är när jag är med henne i Sthlm, som jag går in där 😉
    Kram/Maria

    1. Tack! Ja ZARA skall man inte glömma bort, dom har allt som dom dyra kedjorna har fast i sin egen prisklass, älskar ZARA!

      Kram

  2. Köpte ögonskugga från Chanel och är supernöjd – den satt ju kvar jättelänge!!! Och färgerna var underbara. Köpte även Chanel nr 5 – en gammal klassiker :-).
    Kram Malin

  3. så himla kul med massa tips från dig! Kan du inte visa hur du sminkar dig lite tips på att få din snygga look 🙂 🙂

    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »