Walk in closet

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Walk in closet! Det är precis vad jag skulle behöva just nu, jag kan bara konstatera att jag har växt ur mina garderober. Och som jag skrivit förut så är ju min dröm en Walk in closet. Men skulle jag göra en walk i closet här hemma så skulle jag bli utan vardagsrum, helst skulle jag behöva ha hela lägenheten till en Walk in closet ;-). Har suttit och letat efter inspiration på nätet till bra förvaring, men det är svårt när man inte har utrymmena, så jag får nog köpa mig ett hus så jag kan få ha ett eget rum till mina kläder, skor och väskor. Tänk att bara kunna ha allting hängande i ordning, klänningar för sig, byxor för sig, skjortor för sig och sen även i färgordning, vilken dröm! Har ni själva en walk in closet? Berätta gärna i så fall hur ni gjort. Nu är ju jag en sån här person som ”tror” på allt man ser i filmer och deras garderobsuppsättningar är ju bara to die for! Även deras kläder naturligtvis.. haha! Men jag hittade några fina bilder på nätet som fick mig att drömma ännu mer…

walk in closet 1

walk in closet 2

walk in closet

Ni ser ju, det är ju en dröm som måste gå i uppfyllelse! Det står Vitae Stilo på allesammans 😉

Fredagmorgon… jag fortsätter drömma, ses på eftermiddagen när veckans outfit är klar!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “Walk in closet

 1. Hej fina du. Följer alltid din blogg som ger sån flärd och inspiration. Jag tom vann på din adventskalender. Så å kul. Men måste ändå fråga (inte elakt ment). Hur kan man behöva så mycket kläder som du har. Även om kläder är jättekul (tycker jag med). Ingen vanlig människa med ett vanligt jobb kan ju lägga så mycket pengar på kläder och skor.. det måste ju röra sig om tusentals kronor varje månad. Bara rean på NK var säkert 10000 kr.som sagt inget illa ment du verkar helt underbar och fantastisk. Kram

  1. Hej Inger!

   Kul att du tycker om att titta in här hos mig. Ja, jag har ju en hel del kläder 😉 det är mitt stora intresse här i livet, precis som andra spelar golf och samlar frimärken, men den är helt klart dyr 😉

   Trevlig helg!

   Kram
   Helen

 2. Har också två ”skatter” som flyttat hemifrån……….väldigt tomt men det är ju livets gång och jag vänjer mig så sakta. Men det positiva är att jag kunnat gjort om ena sonens rum till ett ”walk in room”. Helt underbart……….som sagt det är ett intresse….och där kan jag gå in och vika mina tröjor i och lägga dom i färg……titta på mina upplagda smycken……..osv. ja sån är jag :=)
  Målade väggarna vita och använde mig av enkla IKEA lösningar med garderobsstommar och sedan tyg istället för dörrar. Och sedan deras hylla med 16 ”rutor” där jag kan vika tröjorna mm. Speglar, provdocka, mysig ryamatta, byrå mm. Är så nöjd med mitt alldeles egna lilla rum.
  Trevlig helg!
  Kram Lena

  1. För mig låter det som en dröm Lena! Alla har vi olika drömmar och förutsättningar, men jag vill också ha en 😉

   Lucky U <3

   Kram

 3. Jag är en svenska som bor I USA sedan många år. Många hus här har ju en walk in closet. Men våran är ganska liten och jag delar den med maken som har ganska mycket kläder. Jag gillar kläder men behöver inte mer än jag kan få plats med. Mitt motto är en ny in, en gammal ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »