NK Rea

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

NK Rea – så mycket folk och så mycket snyggt! Ibland undrar man vart alla människor kommer ifrån, det är tur att det är så stort och att det finns ett sånt stort utbud, för när man väl var inne, efter ett långt köande 😉 så gick det ganska bra ändå. Var det någon som var där? Jag och Maria stod glatt och frös i kön, allt för att få komma in och se om det fanns några fynd att göra, och det skulle det visa sig att det fanns. Och allt jag hittade fanns i min storlek (både på gott och ont) Nu vet jag också att många av Er har skrivit och vill veta vad jag hittade på NK rean, och det skall ni absolut få se, för jag är riktigt nöjd med mina inköp, inga impulsköp alls den här gången utan bara sånt som jag tittat på och ganska tidlösa kan jag tycka.
Så…. vi rullar väl upp reafynden 😉

NK

Klänning och smycken  Tory Burch grå skinntights by Malene Birger Boots Alexander Wang Ballerina KENZO Kofta och Poncho Michael Kors

NK 7

NK 1

NK 6

NK 3

NK 4

NK 5

NK 2

Och det var den lönen, det är tur att jag har startat året med en Kick start så det inte går åt så mycket mat 😉

Ha en fin kväll raringar <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “NK Rea

  1. Fina fynd! Själv fyndade jag två tröjor på By Malene Birger. Tyckte dock att det var lite snålt på vissa avdelningar med bara 30%. Nu är det dags att köra 50% tycker jag :=) Och ja man kan undra var alla människor kommer ifrån……….
    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »