0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

jesper

25 ÅR!
Många år passerar genom livet, människor kommer och går men barnen består. Och idag, för 25 år sedan såg min Stora Skatt Jesper dagens ljus för första gången. Han kom två veckor före beräknad tid efter att jag legat i magsjuka i nästan två dygn, helt slut redan innan vi kom in till BB alltså. Men då tyckte han att det var dags att komma ut, och vi var världens lyckligaste första barns föräldrar. Vi hade pratat mycket om namn naturligtvis, och på den tiden var det namn som Jonathan, Jesper, Joakim….. som var populära, men när det här lilla killen tittat ut och ständigt gäspade så var det givet att det blev en Jesper! Och idag är det alltså 25 år sedan han föddes på Västerås BB. Jag själv som precis hade fyllt 21 år….
Under dessa år har han fyllt mitt liv med både glädje, sorg och rädsla. Glömmer aldrig när han gick i högstadiet, det var sensommar och han var med en kompis och mekade med deras Epatraktorer när telefonen ringde och han sa att han trodde att han behövde åka till lasarettet för han hade gjort illa sig, och om jag kunde komma och hämta honom. Åker med hjärtat i halsgropen och hämtar honom, och jag kan säga att det inte är den enda rädslan han har gett mig! Men utöver det så har vi haft många härliga stunder och minnen tillsammans, vi reste mycket tillsammans när han var yngre, och senast för två år sedan fick vi möjlighet att göra en resa tillsammans bara han och jag igen..  Han är min Stora Skatt som jag älskar och önskar att jag hade mer tid tillsammans med än vad jag har idag <3

jesper 2

jesper 1
Från våran resa vi gjorde tillsammans för två år sedan.

jesper3
Det är bara att konstatera att tiden går fort, alldeles för fort!

Men idag är det alltså den stora Dagen och festen kommer vi att ha i Västerås hos hans pappa och hans fru och många härliga vänner kommer åter att mötas.

Ett stort GRATTIS till dig min älskade son <3

Älskar dig!

Kram
Mamma

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “25 år senare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »