0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Veckan outfit! Dags igen! Och det är som är så roligt är att jag vet att många av Er längtar efter just det här inlägget, tack alla som mailar mig om veckans outfit, det värmer <3 Men en sak skall ni veta, det är lika svårt för mig som för er andra att välja kläder varje dag, trots att garderoben är överfylld 😉 Det är så mycket kläder som jag skulle vilja sätta på mig varje dag men som inte passar in i mitt yrke, så då får det bli ett litet mellanting. Men vi alla lever ju i en vardag, det är ju inte ”fest” varje dag…. Som vanligt så låter jag bilderna flöda och hoppas naturligtvis på att ni skall hitta någon inspiration även denna vecka och fortsätt gärna maila så försöker jag svara så gott jag kan.

Here we go…..

dagens 5

dagens 6

dagens 7
Päls Alice + Olivia halsduk Bianco Skinnbyxor ZARA pumps Scorett Plånbok Louis Vuitton

dagens 8
Topp och halsband H&M 

dagens 10

dagens 9

dagens ’
Päls Morris (Best of Brands) Halsduk Bianco Väskor Louis Vuitton

dagens 4
Klänning Tory Burch

dagens 3

dagens 1
Armband Michael Kors och Tory Burch Ring Dyrberg Kern

veckans outfit
Boots Tamaris

veckans outfitKappa, jeans och skjorta ZARA Boots Rodebjer Tröja Lindex Kavaj NN07 Väska Louis Vuitton

dagens 2

veckans outfit

dagens 4
Tröja Gina Tricot Jeans Anine Bing Halsband IOAKU

dagens 6
Jacka ZARA Topp Lindex skinntights by Malene Birger Halsband IOAKU väska Michael Kors

dagens


veckans outfitHatt och halsduk H&M tröja ZARA skinnkjol Lindex stövlar Scorett Väska Michael Kors

veronica virta 1

dagens 2
Jacka Veronica Virta blus Maruschka de Margò Jeans Replay 

Så har min vecka sett ut när det gäller klädvalen, idag är det som sagt var fredag och det innebär fredagsmys, här skulle jag tro att vi fortsätter plöja igenom Homeland som har blivit ett gift, imorgon blir det Livet är en Schlager på Cirkus och middag på nyöppnade Sannas på Östermalmstorg, något att se fram emot 😉

Med det så önskar jag er en riktigt fin och härlig fredag <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

18 thoughts on “Veckans outfit

 1. Hej vackra,
  Alltid inspirerande att kika in på fredagar!!
  Nu undrar jag om rodbjerskon är normal i storlek? Har stl 36 i vanliga fall och har lagt undan ett par utan att provat !….
  Mvh J eanette

  1. Tack!

   Från Louis Vuitton butiken i Stockholm köper jag det mesta, ibland köper jag något när jag är ute och reser också.

   Kram
   Helen

 2. Godkäll fina du. Så snygg är du och bär upp allt med sån stil. Du borde komma till min lilla stad och visa upp dig . Här kan en del (ganska många) åka till stan i ”foppa” och en gammal fleece (hua). Att du bara orkar klä dig och fota varje dag. Men kul för oss som får se. Ha en bra helg. Kram Inger

  1. Hej!
   Det vet jag faktiskt inte tyvärr, köpte den i Usa men såg att den fanns i MK butiken på Biblioteksgatan i Stockholm.
   Kram
   Helen

 3. Du skrev att du inte kan ha vad som helst i klädsel i dit arbete. Vad arbetar du med? Jag känner lika dant. Jag är förskollärare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »